Українська прима-балерина Катерина Кухар і суддя шоу Танці з зірками Monatik показали справжній майстер-клас на сцені. Катерина Кухар дала такий урок з жарких танців, що глядачі у залі вмлівали.

Катерина Кухар і Monatik

Її партнером став сам Monatik, який не зміг встояти перед спокусливою і витонченою зіркою балету і влаштував пікантне представлення на сцені "Вечори прем'єр з Катею Осадчою".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Катерина Кухар і Monatik

Катерина Кухар і Monatik

Результатами своїх танцювальних експериментів з темпераментним партнером Катерина поділилася в InstaStories.

Грандіозний концерт проходив у київському Палаці "Україна", захід зібрав на одній сцені яскравих артистів українського шоу-бізнесу. Серед учасників також була присутня і Настя Каменських, яка представила проникливу пісню-присвяту "Обіцяю". Вона захопила появою в ніжному, розкішному образі – артистка наділу чудове повітряне "сукня нареченої" і повідомила, що ця пісня призначена для особливої людини.

Втім, повернемося до Дмитра і Катерини. Суддям проекту Танці з зірками в цей раз не довелося оцінювати учасників, а попотіти самим. Так, Катя Осадча влаштувала для них випробування – їм довелося імпровізувати під запальну мелодію ламбади, танцювати гопак і навіть придумати танець під класичну музику Петра Чайковського. Судячи з усього, запальні па були експромтом, який точно запам'ятається глядачам надовго.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, як Вірастюк "діджеїв" з красунями, а Осадча та Горбунов розважали спортивну еліту України: фоторепортаж.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", великий і жахливий Оззі Осборн був змушений перенести другу половину концертного туру "Ніяких більше турів 2" у зв'язку з травмою.

Також "Знай.uа" писав про те, що Вупі Голдберг знову обдурила смерть.