Вагітність - не хвороба! А деяких жінок вона робить тільки ще більш прекрасними. Розкішна Тіна Кунакі, дружина колишнього чоловіка Моніки Белуччі Венсана Касселя, позувала повністю оголеною на обкладинці популярного глянцю. Пишні груди вона ледь прикрила долоньками. Куди тільки дивиться Венсан? Втім, Тіна модель - їй не звикати зніматися оголеною, і ревнувати недоречно.

Видно, що вагітність пішла тільки на користь спекотній мулатці - вона розцвіла", перетворившись з незграбного підлітка на вигляд у справжню жінку.

Шанувальники сходять з розуму від стильних знімків. Тіна позувала для французького журналу Photo і охоче демонструвала величезний животик. Знімки модель опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Також фото виклав і автор фотосесії.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тіна не соромиться

Нагадаємо, Тіна Кунакі народила дитину від Венсана Касселя.

Так, колишній чоловік Моніки Беллуччі в День святого Валентина опублікував миле "емодзи" вагітної жінки, яка схожа на Тіну Кунакі, 13:41. "З Днем Святого Валентина, моя", – підписав знімок Венсан. Численні шанувальники відразу здогадалися, що сталося і почали вітати актора з поповненням у родині. До речі, у Касселя вже є двоє дітей від Моніки Беллуччі, а для Тіни малятко стала першою.

Напомним, Венсан Кассель та його молода дружина добре відірвалися після весілля.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що молоденька дружина Венсана Касселя відразу після весілля знялася в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Венсан Кассель розповів, як познайомився з 21-річною дружиною.