Популярна українська виконавиця, учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська часто радує прихильників пікантними фото. Цього разу гаряча співачка вирішила похвалитися результатом схуднення.

Після того, як Камінській вдалося скинути кілька зайвих кілограмів завдяки інтервальному голодуванню, вона влаштувала сміливу фотосесію в купальниках.

Відповідні фото зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Слава поділилася знімком, на якому вона позує в басейні, демонструючи шикарні форми в червоному купальнику з чорною напівпрозорою сіткою в зоні декольте.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Не бійтеся досконалості. Вам все одно ніколи його не досягти". написала Слава Камінська під фото

Слава Камінська
Слава Камінська

Шанувальники в коментарях засипали артистку компліментами, зазначивши, що співачка мотивує їх вдосконалюватися.

"Смачна!", "Ви та жінка, на яку хочеться рівнятися", "Ну нічого собі, бімба!" , "Огооооооооо! Погляд не відвести", "Все апетитно". написали підписники

Слава Камінська: життя
Слава Камінська: життя

Нагадаємо, що відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким відео. Знаменитість відразу по приїзду додому з США похвалилася довгоочікуваним кліпом на пісню "Удари" з нового альбому. Так, Слава і Віка карданильно змінилися, позуючи з яскравим кольоровими волоссям в дуже незвичайних вбраннях. Артистка також зізналася, що під час зйомок відеороботи вони "відривалися, як могли".

Слава Камінська
Слава Камінська

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.