Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають української Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і на цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, на якому позує в яскравому образі. Як видно, фотографія була зроблена в телевізійній студії під час зйомок шоу "Дивовижні люди". На знімку Полякова постала на огляд публіки в довгій чорній сукні в дрібний білий горошок з довгим розрізом збоку, який оголює її неймовірно красиві ніжки. На ногах артистки витончені сріблясті човники на шпильці. Оля сидить у кріслі в елегантній позі, на її обличчі яскравий макіяж, а волосся зібране в незвичайну зачіску.

У підписі до фотографії зірка написала: "Сьогодні ну дуже незвичайний випуск, як і наші герої! #дивовижнілюди готові дивувати знову. Зустрічаємося о 21:00 на @kanalukraina! #оляполякова #каналукраина". Шанувальники не пройшли повз і активно обговорюють довгі ноги епатажної знаменитості, Олю засипають лайками і компліментами.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Які ноги", "Як завжди ідеальна", "Богиня!", "Який же у неї розмір ноги?" "Поки дивує своєю красою Оля!", "Як манекен виглядає", "Не люблю попси, але красивим і стильним прощаю все. Але справа навіть не в цьому. Ви дуже цікава і позитивна жінка", "Олю, вам дуже личить ця зачіска", "Красуня наша", "Ти красива, так тримати", "Оля, звідки у вас ноги ростуть цікаво?", "Красиві ніжки, а розмір, напевно, 43?", "Ну і красива! А мені цікаво який розмір у вас ноги, Ольга?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.