Відома українська співачка Тіна Кароль постійно радує своїх шанувальників відвертими і яскравими фотографіями. Так, нещодавно в Instagram з'явився свіжий знімок, від якого підписники просто збожеволіли.

Так, на новому фото Тіна Кароль з'явилася в чуттєвому образі, співачка позує в пікантній сукні глибокого бордового кольору, пише портал "Політека".

Сукня має великий розріз який спокусливо оголює її довгу ногу. Її волосся легкими кучерями лягає на спину, а на обличчі природний макіяж з традиційною червоною помадою. Тіна Кароль не дивиться в камеру, вона стоїть в профіль і розглядає щось вгорі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фотографію зірка залишила без підпису, лише зазначила її кількома тегами, чим ще більше додала інтриги і місця для фантазії. Користувачі мережі побачивши новий знімок не змогли пройти повз. Так, більшість шанувальників прийшли в захват від ніжного і в той же час сексуального образу співачки і закидали її численними компліментами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярний український музикант і лідер групи "Бумбокс" Андрій Хливнюк розповів цікаві подробиці співпраці з Тіною Кароль.

"Мені захотілося заспівати з неперевершеною, чудовою вокалісткою і познайомитися з цим дуже щирою і відкритою людиною. Я залишаю за собою прав такі свої бажання втілювати в реальність. Дякую всім, хто працював над цією піснею. Це було супер легко, навіть легше, ніж я міг собі уявити. Все з першого дубля, а потім просто для кайфу", - розповів Андрій Хливнюк.

Нагадаємо, убога рослинність і "дивні дірочки" Кароль змусили українців охнуть: "Спасибі, Тіночка".

Як повідомляв Знай.uа чуттєва Тіна Кароль позбавила сну українців новим фото: неймовірне декольте.

Також Знай.uа писав, гаряча подружка Дан Балан розговорилася про особисте життя: він не ревнує.