45-річна британська супермодель Кейт Мосс роздяглася для спокусливої чорно-білої фотосесії. Знаменитість позувала перед об'єктивом на зйомці у знаменитого модного дуету Мерта Алас і Маркуса Пігготта (Mert Alas and Marcus Piggott). Новий знімок Мерт Алас опублікував на своїй сторінці в Instagram. На фото співачка позує оголеною тільки в чорних гостроносих туфлях на підборах. В руках Мосс тримає сигарету. Турецький фотограф заявив, що з кожним разом Кейт стає тільки привабливішим.

"Сьогодні на знімальному майданчику з моєї чудової Кейт. Вона стає краще і краще", – зазначив підпису фотограф.

Нагадаємо, знаменита супермодель Кейт Мосс разом зі своїм молодим бойфрендом відвідали світська подія, яка організувала герцогиня Кембриджська. Гала-вечір відбувся в Лондоні, в Національній галереї.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фотографії герцогині Кембриджської, яка була головною зіркою заходу, підірвали мережу відразу після її виходу. Після цього стало відомо, що благодійний вечір відвідала також іспанська королева Летиція, а ще присутністю порадувала сімейство Бекхемів. Однак не могли залишитися непоміченими британська супермодель Кейт Мосс і її 30-річний бойфренд Микола фон Бісмарк.

Раніше ми писали, що за чотири десятки років Кейт встигла з'явитися на сотнях обкладинок модних видань, десятки раз пройти по подіуму, знятися в десяти музичних відео, випустити фотокнигу The Kate Moss Book, створити колекції одягу для Topshop і Equipment, розробити аксесуари для Longchamp, а також косметичні лінії для Rimmel і Decorté.

Одна з найбільш легендарних моделей 1990-х Кейт Мосс продовжує залишатися в центрі уваги.

Так колишній бойфренд Кейт - італійський фотограф Маріо Сорренто - вирішив згадати мальовничу старовину і опублікувати альбом з фотографіями молодий оголеної Кейт.

Нагадаємо, 17 самих скандальних фотографій папараці в історії.

Раніше Знай.uа повідомляв, що екс-ангел Victoria's Secret потрясла апетитними булками на камеру.

Знай.uа писав, що Кейт Мосс оголилась на публіці, а точніше вибрала настільки невдалий наряд, що одразу наштовхнулася на критику з боку шанувальників.