Відомий продюсер та композитор, який нині живе в Росії, Костянтин Меладзе прокоментував вибори президента в України. Він навіть розповів, за кого віддав свій голос у першому турі.

Про це композитор розповів в ефірі телеканалу "Дощ".

За словами Меладзе, він проголосував за лідера студії "Квартал 95" Володимира Зеленського.

"Я голосував за Зеленського, тому що це, напевно, єдиний претендент на президентське крісло. Я особисто його знаю, ми разом працювали. Ну і по інших особистих причин проголосував за нього. Водночас я не впевнений, чи піду голосувати у другому турі", - розповів продюсер.

Меладзе
Меладзе

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Костянтин Меладзе підкреслив, що розуміє причину, чому люди голосують саме за Зеленського. За словами продюсера, шоумен — це надія хоча б на якісь зміни.

"Щодо Зеленського, то я вважаю, що тут все досить просто й тривіально. Зеленський — це хоча б якісь надії на зміни на краще, на диво, можна навіть сказати, ілюзії. Без ілюзій, надій, нехай навіть іноді не зовсім обґрунтованих, нереально жити. Тому я розумію, чому люди за нього голосують", - додав Меладзе.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Він також додав, що людям хочеться сподіватися на якесь диво й саме в цьому головна перевага Володимира Зеленського.

"Всі інші кандидати людям вже давно знайомі, всім відомо, чого від них чекати. Від Зеленського ніхто не знає, чого чекати, і в цьому його плюс", - резюмував композитор.

Також Костянтин Меладзе зазначив, що йому було комфортно жити в Україні до 2014 року. А після конфлікту Росії з Україною, йому довелося обирати країну, в якій він житиме з родиною. За словами Меладзе, це його особиста трагедія.

Нагадаємо, що в Зеленського зробили термінову заяву щодо Мінського процесу: це питання буксує.

Як повідомляв "Знай.ua", президентська "десяточка" Зеленського: що мріє змінити в Україні слуга народу.

Також "Знай.ua" писав, що у штабі Володимира Зеленського заявили, що провести демократичні вибори на непідконтрольних Києву територіях Донбасу зараз неможливо.