Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка поділилася з підписниками старими фотографіями, на яких вона молода і красива, втім, як і зараз.

Так, на першому фото Ольга зображена в досить відвертому образі. На ній чорно-біле плаття з мереживною оборкою на грудях і декоративними каменями. Цей наряд не видно повністю, але він відмінно підкреслює пишний бюст актриси. Волосся Ольги на цьому фото розпущене і недбалими пасмами спадає на плечі і спину, а на її обличчі яскравий макіяж і промениста усмішка.

На другій фотографії Ольга Сумська постала на огляд публіки в образі нареченої. Можливо на ній дійсно весільна сукня, а може просто наряд для якось вистави. Одним словом, на ній біле плаття з мереживом та пір'ям. Волосся завите і прикрашене білим обідком, якого майже не видно, а на її обличчі яскравий макіяж і боязка посмішка.

В підписи до фотографій Ольга Сумська коротко написала: "Трохи спогадів". Така публікація не залишилася без уваги фанатів, шанувальники артистки прийшли в захват від фото і буквально засипали її компліментами в коментарях. Багато відзначили, що актриса не втратила свою красу з віком.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Найкрасивіша актриса українського кіно і театру!", "Ви зовсім не змінилися", "Оля, Ваша краса – Божий дар, внутрішній світ красивий і ніжний... Здоров'я Вам і нових пам'ятних ролей", "Оля, від Вас неможливо відвести погляд. Ви незвичайна красуня. Голлівуд відпочиває", "Дуже красива", "Ольга, ви прекрасна жінка, я захоплююся вами!", "Ви дуже красива", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.