Ольга Меганська – солістка групи "ВІА Гра", яка прийшла на зміну Міші Романовій. Приваблива шатенка модельної зовнішності відповідає критеріям і параметрам, за якими продюсери підбирали попередніх учасниць культового колективу. У Ольги бездоганна фігура, обличчя, яке запам'ятовується, з захопливим поглядом і яскраво виражена сексуальність. Дівчина часто радує шанувальників в мережі новими спокусливими фото, і цей раз не став винятком.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Ольга Меганська опублікувала нове, але дещо скромне фото, яким похвалилася фарбуванням волосся. Як виявилося, співачка змінила природний шатен, на пекучий брюнет. На фотографії Ольга Меганська позує в сріблясто-сірій водолазці, вона стоїть у дивній позі і не дивиться в камеру. Пишна копиця волосся трохи закручена і м'якими локонами спадає на плечі і спину, на обличчі дівчини яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Ольга Меганська розповіла про зміну кольору волосся. "Можу нескінченно дивитися на себе з розкішним темним волоссям. Щоб уникнути питань direct – за колір відповідає @olechka_marafet. Вона щось мутить за моєю спиною, а я отримую цей результат. Він може зовсім трохи змінитися після миття волосся, але відтінок залишається практично тим же. Знаю, що барвник #LEBEL. Бути брюнеткою – мабуть, мені так краще. Що думаєте? Хто пам'ятає мене шатенкою?", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників. Фолловери буквально завалили зірку своїми питаннями з приводу волосся, але і не забували писати компліменти образу співачки. "Так, брюнеткою тобі краще, але і шатенкою було добре. Ти завжди гарна", "Ольга, ви просто космос!", "Брюнеткою краще", "Гарна дівчина", "Оля, ти шикарно виглядаєш", "В будь-якому образі чарівна", "Брюнетка це 100% твоє, дуже личить", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Меладзе розповів про долю нової ВІА Гри.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка ВІА Гри проміняла кар'єру на продавця какао-бобів.