Єгор Крід – один із найзнаменитіших російських хіп-хоперів. Він міцно тримається в образі сексуального мачо і «розбивача» жіночих сердець, вражаючи публіку відвертими і зухвалими, але в той же час ліричними реп-баладами. Цей статус Єгор на відмінно закріпив участю в суперпопулярному реаліті «Холостяк», піднявши в рази свої рейтинги. Будучи однією з головних зірок «Black Star Inc.», зараз Крід знаходиться в скандалах з лейблом. Яка його подальша доля і як амбітному хлопцю з російської глибинки вдалося досягти таких висот шоу-бізнесового Олімпу?

Єгор Крід
Єгор Крід

Зріст, вага, параметри фігури

Єгор Крід – це псевдо. Які справжні ім'я, прізвище та по батькові скандального репера? Єгор Миколайович Булаткін. Псевдонім «Крід» хлопець придумав собі ще в юності, в 14 років, коли почав писати перші пісні. Це сценічне ім'я, за його зізнанням, не несе ніякого сенсу – просто звучне і красиве поєднання звуків.

Народився Його Крід 25-го червня 1994-го року. Наразі йому 24 роки. Отже, за знаком Зодіаку Єгор – Рак. Представники цього знаку відрізняються цілеспрямованістю, романтичністю, ліричністю, працездатністю, прагненням до домашнього затишку та створенням сім’ї. Судячи з життєвого шляху, Єгор – нетиповий Рак, тому що любить відвідувати тусовки і заводити легковажні романи. Проте в роботі він все-таки відрізняється трудоголізом, та й авторські пісні Крида відображають романтичність його натури.

Щодо параметрів фігури, то хлопець він досить високий і сухорлявий. Зріст – 185 сантиметрів. Вага Єгора складає близько 89-и кілограм.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Єгор Крід у повний зріст
Єгор Крід у повний зріст

Сім'я

Народився майбутній співак в місті Пенза, Російська федерація, в родині успішного бізнесмена. Сам він зазначає, що хоч і зростав в забезпеченій сім'ї, батьки його зовсім не балували. Його виховували так, що кожні 10 рублів на морозиво, потрібно було заробляти – наприклад, помити підлогу в будинку. Єгора не те що не балували, а навіть демонстрували нарочито аскетичне виховання. Цікаво, що в його розпорядженні не було ніяких предметів розкоші на кшталт останніх модних гаджетів. І навіть мобільний телефон з'явився у хлопця найостаннішим серед однокласників.

Батька Єгора Кріда звуть Микола Борисович Булаткін. Наразі він – директор компанії ТОВ «Фірма" Унітрон "». Це фабрика з переробки горіхів – зараз одна з найбільших у всій Росії. Мама, Марина Петрівна Булаткіна, теж домогосподарством не захоплюється і працює заступником директора в компанії чоловіка. Так що батьками Кріду можна тільки пишатися! Вони, до речі, і до сих пір живуть в Пензі.

Ще у Єгора є старша на 3 роки сестра – Поліна. Вона, як і Крід, займається творчістю, але в Лос-Анджелесі. Там вона відома як співачка, актриса, сценарист і продюсер під двома псевдонімами – Поліна Фейт і Paulina Michaels. Перший – дівчина спочатку використовувала для своєї музичної кар'єри. Тепер же почала зніматися в кіно і для цього використовує друге псевдо.

Важливим є те, що незважаючи на успішний бізнес, кожен член сім'ї Єгора так чи інакше пов'язаний з творчою діяльністю. Його тато з молодості пише музику в стилі шансон і навіть до цього дня є фронтменом власної групи. Єгор розповідає в інтерв'ю, що у вільний від роботи час батько з друзями грає концерти в пензенських барах. Також і його мама по молодості була співачкою. Тому грати на гітарі Крід навчився ще в глибокому дитинстві. Тоді він з натхненням виконував пісню групи «Любе» – «Комбат».

Однак музика – це не єдине захоплення дитинства Єгора. Він успішно навчався в школі з акцентом на англійській мові, також захоплювався спортом. І це не тільки футбол, теніс і баскетбол, а й більярд, і навіть шахи. Правда, чим більше Крід дорослішав, тим більше його тягнуло в реп-культуру. У тінейджерському віці він почав слухвати 50Cent – і потроху писати власні твори. Так, вже в 11 років юний хлопець створив свою першу пісню, просто записавши її на диктофон. І це була «Амнезія». А вже в 14 – з'явився «Крід», однозначно визначивши весь творчий стиль майбутнього зіркового співака.

Єгор Крід з родиною
Єгор Крід з родиною

Біографія

Власне, з того часу музика і стала головним заняттям Єгора Булаткіна. Причому своєї першої популярності (доволі гучної) він домігся самостійно. Одна з його підліткових пісень «Слово "люблю" потеряло свой смысл» просто підірвала Інтернет, але ж він всього лише додав її на свою сторінку Вконтакте.

Коли Єгор зауважив, що пісня, написана від душі, подобається людям – він захотів ще і зняти кліп до неї. І зробив це на цілковитому ентузіазмі: знайшов оператора, залучив всіх друзів до відео-тусовки – за 10 годин у них вийшло зняти непогане відео до ліричної композиції. І картинка вийшла досить цікава навіть для сьогодні. Для неї Крід придумав іншу назву, ніж до пісні – «Любовь в Сети». Це була така його інтрига для піару. До речі, цим відео майбутній співак і відкрив свій власний Ютуб-канал, який швидко почав набирати популярність. Найближчий тиждень принесла скромному кліпу без всякого промо і вкладень мільйон переглядів! Тепер уже хлопець став справжньою знаменитістю на просторах всесвітньої павутини. Це надихнуло його продовжити писати пісні і знімати до них свої невигадливі, але такі щирі кліпи.

У 2012-у році юний Крід бере участь в конкурсі «Зірка ВКонтакте» – і перемагає в ньому, взявши премію «Кращий хіп-хоп-проект». А це не жарти – Єгор обійшов тисячі інших «самодіяльних» талантів. Так ненароком він виходить і на новий рівень. Далі його з треком «Вдохновение» запрошують виступити на великій сцені – в Петербурзі в «Жовтневому» палаці. Цей рік видався дуже плідним для молодого таланту. Наостанок він ще знімає відео на кавер відомого хіта Тіматі –«Не сходи с ума». І ця версія пісні користувалася в мережі мало не більшою популярністю, ніж оригінал.

Єгор Крід у школі
Єгор Крід у школі

Кар'єра

Завершенням всього цього стала пропозиція від самого Тіматі. Крід підписує контракт з його лейблом «Black Star» і стає одним із найуспішніших його виконавців. У зв'язку з цим Єгор перебирається до Москви і розгортає вже в російській столиці бурхливу діяльність, однак і про навчання не забуває.

Уже під керівництвом Тіматі в 2012-у Крід, не зменшуючи обертів, випускає безліч синглів: «Расстояния» спільно з рідною сестрою Polina Faith, «Старлетка», «Вот оно счастье» і «Я тебя цепляю».

У 2013-у році Крід вступає до Російської академії музики імені Гнесіних, бажаючи вивчитися на продюсера. Це не заважає Єгору продовжувати писати пісні і випускати сингли: «Заведи мой пульс», «Пазл», «Вне времени». А для виходу на нові аудиторії в цьому році з неймовірним успіхом Крід записує дуетну пісню «Больше чем любовь» з Олексієм Воробйовим, а потім і кліп до неї.

На початку 2014-го року колаборації тривають: один за одним виходять сингли – «Скромным бути Не в моде» спільно зі співачкою Ханною і «Надо ли» спільно з DJ Noiz. А в кінці цього року – «Самая самая». І це був приголомшливий успіх – пісня трималася в лідерах всіх російських чартів кілька тижнів поспіль. І на сьогодні це один з найбільш впізнаваних треків Кріда.

Єгор Крід: стиль
Єгор Крід: стиль

Початок 2015-го року ознаменувався для Єгора першою премією – він отримав «Звуковую дорожку» в номінації «Прорив року».

Слідом виходять гучні сингли: «Моя невеста», «#ЯНАРУТВ», «Будильник».

А вже навесні 2015-го Крід презентує свій перший альбом під назвою «Холостяк». До нього увійшло 19 пісень, в тому числі і дует з Вікторією Боней під назвою «Надо ли». Але найголовнішою все одно залишилася «Самая самая». Вона і отримала престижний титул «Краща пісня року» на премії «RU TV». Уже через кілька місяців він отримує статуетку «Муз-ТВ», взявши знову-таки номінацію «Прорив року». І тепер, здається, зірковий хід Єгора Кріда за російськими преміями не зупинити. Так він успішно закріплює за собою статус однієї з головних зірок лейбла «Black Star». Однак у зв'язку з цим бере академвідпустку в університеті, тому що щільний концертний графік вже ніяк не дозволяє йому займатися навчанням.

В кінці року Тіматі разом з Єгором Крідом записують дует «Где ти, где я».

Єгор Крід на гастролях
Єгор Крід на гастролях

А ось вже початок 2016-го продемонстрував, що зациклюватися у вузьких рамках хіп-хопу співак не збирається. А навпаки-таки схильний до сміливих експериментів. Так він бере участь в «Блакитному вогнику» і співає тут разом ні з ким-небудь, а із самим метром Йосипом Кобзоном. Їх спільне виконання «Надежды» глядачі різного віку сприйняли на ура.

Далі, вже в лютому, Крід збирає безліч людей на своєму першому великому сольному концерті – і це демонструє його величезну популярність.

Також в 2016-у році Крід випускає 2 нових сингли – «Мне нравится» і «Мало так мало».

На початку 2017-го – Єгор починає часто з'являтися на ТБ. Наприклад, він брав участь в «Імпровізації» на розважальному телеканалі ТНТ або побував на ТВ-вечорі Валерія Меладзе, де заспівав знамениту «Самбу белого мотылька».

А вже навесні Єгор дає свій концерт, зібравши величезний «Крокус Сіті Хол».

Єгор Крід: "Мало так мало"
Єгор Крід: "Мало так мало"

2017-й рік і в творчому плані виявився для Кріда дуже плідним. Також навесні він представляє на суд публіки другий альбом «Что они знают». До нього увійшло 12 нових треків, в тому числі і дует з репером Мотом під назвою «Засыпай», «Алло», «Не обманывай», «Стой», «Что скажет мама?». Головною піснею альбому стала знаменита «Что они знают?».

Услід за платівкою вийшло безліч синглів: «Березгу», «Не могу», «Зажигалки», «Потрачу», «Если ты меня не любишь» спільно з Molly, «Команда 2018» спільно зі Smash і Поліна Гагаріна, «Это мое», «Слеза».

Також в цьому році Крід позначився суперскандальним «дуетом» – співпрацею з Миколою Соболєвим. Блогер став знаменитий через брудну історії із зґвалтуванням Діани Шуригіної.

Єгор Крід і Тіматі
Єгор Крід і Тіматі

На початку 2018-го Крід випускає сингл «Семья сказала». А далі дивує шанувальників несподіваними каверами і колабораціями. Починаючи з переосмислення незабутнього хіта Алли Пугачової «Миллион алых роз», закінчуючи дуетом з Валерією – «Часики». Також в цьому році співак записує разом з Тіматі трек «Гучи», а спільно з Terry – пісню під назвою «Будущий бывший». А ось справжнім вибухом на російській музичній естраді стало реп-переосмислення свіжого хіта Кіркорова «Цвет настроения – синий». Так, Крід разом з Тіматі і Кіркоровим зняли приголомшливий кліп «Цвет настроения – черный». Далі була колаборація з Наzімой&Terry, Скрудж і Мотом для запису пісні Тіматі – «Ракета». І не менш яскравий, ніж робота з Кіркоровим, трек «Холостяк», записаний разом з Feduk і ЛСП. «Холостяк» став неабикою відвертою сповіддю співака після участі в однойменному романтичному реаліті-проекті на телеканалі ТНТ, який, втім, не приніс Єгору щастя в особистому житті.

У листопаді минулого року Крід потрапив під громадські гоніння реп-виконавців, яких звинувачували в пропаганді аморальності і наркотиків. Так, було скасовано кілька його концертів в регіонах РФ. Однак незабаром концертний графік Кріда відновився, не без втручання Тіматі і Рамзана Кадирова, глави Чеченської республіки.

Уже в 2019-у році Єгор Крід став володарем престижної російської ютуб-премії «Top Hit Music Awards-2019». Він отримав звання «Автор року», тому що його кліпи набрали рекордні перегляди на YouTube-Russia. Роботи Кріда в 2018-у році отримали цілих 256 608 508 мільйонів переглядів.

Єгор Крід: дівчата
Єгор Крід: дівчата

Особисте життя

Особисте життя Єгора Крида не менше бурхливе, ніж творче – воно теж насичена безліччю цікавих подій і несподіваних поворотів. Чутки, скандали, романи із найбільш знаменитими і красивими... Розберемо все по порядку.

Вже на зйомках одного з перших своїх професійних кліпів «Старлетка» в 2012-у році Єгор закрутив роман з партнеркою по відеоролику – актрисою Мирославою Карпович. Так, це одна з «Таткових дочок» – та, яка грала роль найбільш красивої і сексуальної. Правда, в той час Крід був ще школярем, а Мира – старша за нього на цілих 8 років. Але це їм не завадило зіграти в кохання і в реальності. Вони зустрічалися близько 6-и місяців, але розійшлися через щільну зайнятість обох на роботі.

Єгор Крід і Мирослава Карпович
Єгор Крід і Мирослава Карпович

Вже на початку 2013-го року Крід починає бурхливі і гарні стосунки на публіку з інтернет-знаменитістю, відомою як зірка Вконтакте – моделлю Діаною Мелісон. Вона теж була старшою за Єгора, на 3 роки, але закохані чудово виглядали разом і постійно радували підписників спільними фото. Діана зізнавалася, що Єгор був дуже романтичним – постійно дарував квіти і влаштовував незвичайні побачення. Однак їх любов не протрималась довго. При розставанні Діана звернула увагу преси на те, що її коханий ще не дозрів до по-справжньому серйозних стосунків. А Єгор же зробив акцент на тому, що йому не подобається, коли кохана знімається в надто відвертих «оголених» фотосесіях. Від такої любові у Єгора народилося два треки – «Не припиняю» і «Полетіла».

Незабаром Крід закохався у співачку Вікторію Дайнеко, яка, до речі, теж порядком старша за співака – на цілих 6 років. Як говорили самі коханці після кілька-місячного роману: між ними було багато іскор і почуттів, але вони не змогли перерости в щось серйозне через відмінності і складності їх характерів.

Єгор Крід і Діана Мелісон
Єгор Крід і Діана Мелісон

Пізніше у Кріда розгорнулися гарні стосунки з Анною Стрюковою, донькою Анастасії Заворотнюк. На цей раз вже обраниця виявилася молодшою за Єгора. Хоч і всього лише на 3 роки, але вони були ще настільки юними, що Ані тоді не було навіть 20-и. Так, Єгор відзначав в інтерв'ю, що саме проблема віку стала головною в їх стосунках. Тому що Анні потрібно було багато часу присвячувати навчанню і своєму розвитку, а для любові в її житті ще не настала пора.

Єгор Крід: Анна Стрюкова
Єгор Крід: Анна Стрюкова

І ось вже після неї у Єгора починається перший по-справжньому серйозний роман. На цей раз його дівчиною стала сформована й знаменита співачка Нюша. Правда, мабуть, саме через трепетність і серйозність почуттів Крід довго приховував ці стосунки, просто повідомляючи ЗМІ, що його серце зайняте. Однак шило в мішку не сховаєш: про Кріда і Нюшу всі дізналися через їх скандальне розставання. Він присвятив своїй коханій цілий альбом. Виявилося, що вони почали зустрічатися в 2014-у році. І Єгор мав до Нюші дуже сильні почуття. На одному з концертів він вирішив вилити душу і розповісти про свій біль від розриву. Зі сцени молодий чоловік виконав пісню «Только» авторства Нюші, додавши в неї власний куплет. У ньому-то він і розкрив всю суть їх розриву: батьки «знатної» співачки злісно не схвалили починаючого і, на їхню думку, бідного для розкішної дочки музиканта. Потім вже Крід відверто сказав в інтерв'ю: настільки сильно любив Нюшу, що навіть уперше в житті захотів, щоб від цієї любові народилися діти. Ідеальна для Єгора, але нездійснена дружина Нюша до останнього не хотіла вплутуватися в публічне з'ясування стосунків, але врешті-решт була змушена пролити світло. Одного разу в інтерв'ю вона зазначила, що Крід кілька переінакшив причини їх розриву. Вона вказала на те, що її батьки ніяк не втручалися в їхні стосунки – просто закохані самі не з могли знайти спільну мову в життєвих пріоритетах і цінностях. До того ж співачка заявила, що вважає негарним з його боку таким чином використовувати текст її пісні і публічно заборонила надалі це робити. Вони були разом 2 роки, розлучившись в 2016-у.

Єгор Крід і Нюша

Після Нюші Єгор страждав недовго, а почав зустрічатися з новою моделлю – Ксенією Делі. Вона старша за співака на 5 років. Про це його підписники дізналися з Інстаграму співака, в якому він скромно опублікував кілька фото з новою коханою. Але і ці стосунки виявилися недовговічними. Незабаром Ксенія пішла від Кріда до олігарха з Єгипту, за якого згодом вийшла заміж.

Далі на зйомках кліпу «Мне нравится» Єгор познайомився з моделлю на ім'я Вікторія Одинцова. Знову-таки у них трапився лише швидкоплинний роман. Відразу після зйомок пара вирушила в романтичну подорож до Греції, але на цьому все.

Єгор Крід і Ксенія Делі
Єгор Крід і Ксенія Делі

А ось вже на початку 2017-го навколо Кріда розгорілися нові гарячі чутки. Журналісти поставили йому запитання: коли ж ти все-таки одружишся. А він відповів, що чекає згоди Ольги Серябкіної (солістки тріо «Срібло»). На той момент про них вже ходили чутки – таким чином громадськість отримала непряме підтвердження своїх підозр. Однак достеменно невідомо: чи було щось між ними...

Після всього цього Єгор вирішив присвятити себе роботі і написанню пісень. Пояснивши це тим, що через гастролі він не може повноцінно займатися стосунками і це завжди ставало каменем спотикання для його дівчат.

Єгор Крід і Віка Одінцова
Єгор Крід і Віка Одінцова

Але вже на початку 2018-го року Єгор став головним героєм реаліті-шоу «Холостяк-6», в якому цілеспрямовано почав шукати свою другу половинку. Крід заявляв, що він наймолодший з холостяків і шукає на проекті не дружину, а споріднену душу. Серед учасниць проекту було багато яскравих і експресивних дівчат, але в підсумку Єгор вибрав «професійну холостячку» Дар'ю Клюкіну. Дівчина засвітилась в попередньому сезоні проекту, розбивши серце Іллі Гліннікову . Єгор заявляв, що мав до Даші дуже сильні ніжні почуття. Одного разу він зізнався в інтерв'ю, що тільки вона змогла оживити його «черстве серце». Але чомусь незабаром після закінчення проекту пара завершила свої стосунки.

Єгор Крід: Дарина Клюкіна
Єгор Крід: Дарина Клюкіна

Зараз же з новою силою спалахнули чутки про таємні стосунки Єгора Кріда з Ольгою Серябкіною, яка нині виступає під псевдо MOLLY .

Також в мережі недавно почали говорити про роман Кріда з відомою блогершею Настею Івлеєвою. Нещодавно папараці запримітили їх під руку на виході з кінотеатру. Звичайно, всім відомо, що Анастасія зустрічається іншим репером – Елджеєм. Але її підписники давно вже запідозрили, що їх роман – фкція для хайпу, а ось до Єгора – у неї почуття. Хто знає, але на питання про Івлеєву Єгор каже, що не любить занадто тусовочних і пафосних дівчат, до яких відносить і цю блогершу.

Очевидно одне: наразі серйозних стосунків у Єгора немає, а список його колишніх просто-таки нескінченний.

Єгор Крід і Ольга Серябкіна
Єгор Крід і Ольга Серябкіна

Цікаві факти/чутки

  • Остання і найбільш значуща плітка про Єгора Кріда – його розрив з лейблом «Black Star». Ще на початку 2018-го року всі заговорили про його скандалі з главою лейбла – співаком Тіматі. Тоді вони посварилися через зухвало безвідповідальну поведінку Єгора на гастролях в ОАЕ. Він був запрошений туди для фестивального концерту російської популярної музики. Серед численних артистів Крід виступав одним із найостанніших. Так ось, коли підходила його черга виходу на сцену, Єгор пив каву на терасі готелю – і відмовився від виступу, мотивуючи це тим, що зараз не в тому настрої, щоб співати. Крід так і не заспівав тоді – і фестиваль зазнав збитків, адже багато хто купив квитки на фест саме заради Кріда. Організатори оцінили свої втрати мільйонами рублів. Власне, за чутками, тоді Тіматі і попросив Кріда з рідного лейблу. Єгор, в свою чергу, неодноразово заперечував цей інцидент і свій розрив з «Black Star». Але зовсім недавно, на початку квітня 2019-го, генеральний директор лейблу сказав, що вони розривають стосунки зі співаком, не маючи наміру продовжувати контракт, дія якого закінчилася в березні нинішнього року. У пресі також з'являються заяви про те, що псевдонім «Крід» теж за контрактом належить «Black Star», і вони планують позбавити співака цього відомого імені, яке вже стало брендом. Правда, донині подейкують, що керівництво лейбла і Єгор знаходяться на стадії обговорення нового контракту. Так що хто зна: може бути, скоро ми дізнаємося про появу нового репера – Єгора Булаткіна.
  • Ще один гучна чутка останнього часу про Кріда – це припущення про його нетрадиційну орієнтацію. Відома блогерша Лєра Мірро висловила гіпотезу про гомосексуальність Єгора, приводячи як аргумент його приставання до американського репера Asap Rocky і їх неоднозначну переписку в Інстаграмі. Також дівчина заявляє, що всі його швидкоплинні романи з медійними дівчатами – не більше, ніж піар для створення образу сексуального мачо. Вінцем цієї рекламної кампанії вона вважає участь хлопця в «Холостяку». Адже до дівчат там він був досить холодний. Гучні показові романи – поширена фішка серед геїв для прикриття своєї істинної орієнтації. Адже сексуальний гетероактивний репер – це більш продаваний і прибутковий образ, ніж хіп-хоп-виконавець з нетрадиційними уподобаннями. До того ж в середовищі реперів любити хлопців немодно. Чутки навколо цього твердження розгорілися неабиякі. Навіть ТНТ відмовився запускати новий сезон «Холостяка», тому що вони в корені дискредитують ідею шоу. Єгор агресивно відповів на це в своєму мікроблозі, назвавши все наклепом, підступами ворогів і підробкою листувань в фотошопі.
  • З 26-го березня 2016-го року Єгор Крід не має права в'їзду в Україну. Причиною тому став його намір дати концерти в Криму. Хоч на гастролі на тимчасово окуповані українські території Крід так і не поїхав, але точно відомо, що намагався продавати квитки на свої концерти на півострові.

Фотографії

Єгор Крід з родиною в дитинстві
Єгор Крід з родиною в дитинстві

Єгор Крід: Настя Івлеєва
Єгор Крід: Настя Івлеєва

Тіматі та Єгор Крід
Тіматі та Єгор Крід

Єгор Крід
Єгор Крід

Відео

Новини

Нещодавно ми повідомляли про те, що Єгор Крід шукає нового менеджера.

А також про подробиці гей-скандалу навколо Єгора Кріда.

Посилання

Своїми фото (правда, лише за рідкісним винятком без подробиць особистого життя) – в основному це знімки із «закулісся» концертів та зйомок, Єгор Крід ділиться на своїй сторінці в Інстаграм: https://www.instagram.com/egorkreed/

Новинами зі свого творчого життя співак ділиться на офіційній сторінці в Фейсбуці: https://www.facebook.com/egorkreed

А також в Твіттері: https://twitter.com/egorkreed

Всі його відео і кліпи ви можете знайти на Ютуб-каналі виконавця (який він веде, до речі, ще з тінейджерского віку, тільки починаючи свій творчий шлях): https://www.youtube.com/user/EgorKReeD?ucbcb=1