Скандальний артист балету Сергій Полунін, відомий скандальними висловлюваннями та фанатизмом по відношенню до глави держави-агресора Володимира Путіна, опинився у епіцентрі чергового скандалу.

Сергій Полунін

Так стало відомо, що днями Полунін дав безкоштовний концерт у анексованому Севастополі, повідомляють місцеві ЗМІ.

Він виступав у новому образі – з відкритими грудьми із татуюванням, на якому зображений портрет Володимира Путіна.

Сергій Полунін

Концерт відбувся в залі академічного театру танцю ім. Вадима Єлізарова в супроводі севастопольського симфонічного оркестру з участю артистів севастопольських театрів.
В Севастополь Сергій Полунін приїхав обговорити створення культурного кластера на мисі Хрустальний. За підсумками обговорень Полунін повідомив, що він стане керівником майбутньої хореографічній академії, яку планують відкрити через 2 роки в Севастополі.
Нагадаємо, раніше Полунін на тій же сторінці в Instagram написав, за що варто дякувати президента РФ.

Нагадаємо, скандальний артист балету Сергій Полунін, який встиг прославитися на весь світ не лише своєю творчістю, але й образливими висловлюваннями, нарешті отримав надію на повернення до танцювальної кар'єри.

Як відомо, після кількох скандальних реплік Полуніна про Путіна і його режим, Паризька опера і модельні агентства Франції розірвали з ним всілякі угоди.

Деякий час артист балету залишався безробітним, але тепер, здається, удача посміхнулася Полуніну - йому пообіцяли роботу в балетній школі в Севастополі. Не Париж, звичайно, зате патріотичненько.

Як повідомляв раніше Знай.ua, улюбленець Путіна Сергій Полунін, який нещодавно загруз в новому скандалі своїми різкими висловлюваннями на Instagram, втратив роботу і спонсорів в особі російської влади.

Сергій Полунін
Сергій Полунін

Про це передає The Guardian.

"Поганий хлопчик балету втратив практично все - акторську і модельну роботу, виступу на конференції Ted, спонсорів", - стверджує The Guardian.

Також Знай.ua писав про те, що російський актор, драматург і письменник Євген Гришковець опинився в списку сайту "Миротворець".