Відомий російський співак Сергій Жуков випадково зустрівся на борту літака з солістом легендарної групи Rammstein Тіллем Ліндеманном. Сергій пообіцяв залучити своїх дітей до прослуховування хітів німецького гурту.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Діти Сергія Жукова з Тіллем Ліндеманном

Так, несподівана зустріч російського поп-співака з рокером з Німеччини сталася на борту літака на Мальдіви. Лідер гурту Rammstein Тілль Ліндеманн так само, як і Сергій, вирішив відпочити на курорті. Жуков летів в компанії дружини Регіни і трьох дітей: доньки Ніки і синів Енджела і Мирона. Тілля супроводжувала його мама Бригіта Хільдегард.

"Подорож починається з чудового і дуже доброго Тілля Ліндеманна. Починаємо знайомити дітей з творчістю Rammstein", — запевнив в Instagram Сергій Жуков.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обидва виконавця заслужили право на відпочинок. Тілль і його команда закінчили роботу над кліпом на пісню Deutschland. Жуков зробив європейський тур, після цього він близько місяця їздив з гастролями по Росії. Після повернення на нього чекала записка від дітей "Рідний дім вітає тебе, татусю". Це дуже зворушило виконавця, який з гордістю заявив, що діти зустрічають його як вікінга з довгого походу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лідер німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн розповів про стосунки, які пов'язують його зі співачкою Світланою Лободою. Виконавиця у травні 2018 року вдруге стала мамою. Але Лобода тримає в секреті, хто батько дитини. Шанувальники припускають, що тато дівчинки — німецький музикант Тілль Ліндеманн.

Нагадаємо, Лобода показала, як спокусила Ліндеманна: спідницю забула, Мушкетер.

Як повідомляв Знай.uа Ліндеманн бовкнув зайвого про Лободу і дитину: світ дізнався таємницю двох людей.

Також Знай.uа писав, гола Лобода поскаржилася на Ліндеманна всьому світу: ще той скупердяй.