Засновниця сервісу оренди суконь Oh My Look! і співзасновниця б'юті-простору G. Bar, мама двох дочок і дружина Андрія Шабанова Валерія Бородіна відверто розповіла Маші Єфросиніній, що приховує від свого чоловіка.

Про це йдеться у відеоінтерв'ю, яке опублікуала українська телеведуча на своєму YouTube-каналі.

Як відомо, знаменита пара живе в цивільному шлюбі вже сім років. Проте до цих Лера приховувала деякі таємниці, про які її друга половинка навіть не здогадується.

Коли під час інтерв'ю йшлося про розподіл сімейного бюджету, Бородіна зізналася, що довгий час їй було складно обговорювати питання, що стосуються теми грошей, зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

По життю з чоловіками у мене завжди були окремі бюджети. Є така фішка, за винятком невеликого періоду відносин з Антоном (Антон Лірник – колишній чоловік Лери Бородіної, у ексів є дочка Сонечка – прим. ред.). Коли я пішла в декрет і не працювала, розуміла, що витрачаю гроші. Роздільні бюджети – це однозначно проблема не чоловіків, а моя. Мені завжди хотілося показати, що я самодостатня сильна жінка, і дуже страждала від цього… – ділиться Бородіна. – З Андрієм (Андрій Шабанов – ведучий Нового каналу, шоумен, генеральний директор "Просто Заради.Про") ми живемо разом вже більше семи років. У нас роздільні бюджети. І я займаюся підприємництвом, і він. Тому на гроші, які ми заробляємо, у нас є плани. Розумію, що ось ці гроші – на наші сімейні справи, а ось ці я віддаю назад "на розтерзання" свого бізнесу. Всі питання, що стосуються сім'ї, будинку, відпусток в основному лежать на Андрія. Є речі, які ми заздалегідь обговорили. Наприклад, Андрій оплачує няню і жінку, яка допомагає по дому. А у мене – школа і садок.

Нагадаємо, Лера Бородіна – один з найбільш успішних молодих підприємців нашої країни! Її бізнес поширюється далеко за межі України: G. Bar відкриті в США, Казахстані, Польщі. Вона побудувала своє життя і досягла успіху самостійно. Саме тому так мило було почути несподіване зізнання в тому, що деякі витрати дівчина спеціально применшує.

Андрій за типом альфа-самець. Йому важливо покрити всі витрати. Єдине, де я можу відігратися, – це готелі! Для мене надважливо, в якому ми живемо. Андрій не завжди знає, скільки він коштує. І дає гроші, а я оплачую зі своєї карти. А мені іноді соромно зізнатися, скільки витратила. Ні, я завжди кажу, скільки він коштує, але іноді трохи нижче мелодії, – сміючись, продовжує Лера.

У відповідь на одкровення своєї гості Маша зізналася, що їй досі складно обговорювати з чоловіком питання бюджету.

Я людина, яка може обговорити будь-яку тему з усіма, але коли справа доходить до розмови з чоловіком на тему бюджету, мій язик стає немов пластмасовим. Я боюся якихось розчарувань або проявів, які мені важко буде пережити.

Нагадаємо, Лера Бородіна відверто розповіла про свій секс.

Як повідомляв портал Знай.ua, співачка Ані Лорак після гучного розлучення вилила дужу в новому кліпі.

Також Знай.ua писав про те, що відома телефедуча оля Фреймут, як не любить ділитися особистим, звернулась до українців за допомогою.