Стало відомо про сімейну драму "руденького з Іванушек" — Андрія Григор'єва-Апполонова - артиста покинула дружина, забравши з собою двох спільних синів.

Про це повідомляють російські ЗМІ та діляться подробицями драми.

Артист був одружений з Мариною Банковою вже багато років. Вони познайомилися у 2002 році, коли дівчині було всього 17:

"Вона щойно повернулася з відпочинку — засмагла, струнка, зі світлим волоссям. Вийшовши зі ступору, єдине, що я зміг прошепотіти: "Нікому не чіпати!" Закохався вмить. По самі вуха", — розповідав співак в інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Однак минуло сімнадцять років, і Маша знайшла собі іншого Андрія.

Наразі соліст "Іванушек" і його дружина більше не живуть разом. Вони розлучилися півроку тому, і зараз Григор'єва-І.Апполонова знайшла своє щастя поруч з іншим чоловіком. Новим коханням Маші став баскетболіст — 27-річний гравець клубу "Хімки" Андрій Зубков.

Маша забрала дітей, і тепер вони всі разом переїхали до Зубкова. Будинок знаходиться неподалік від колишнього родинного гнізда Григорьевых-Апполоновых, тому 11-річному Артемію та 15-річного Вані навіть не довелося змінювати школу. Хлопчики навчаються в Cambridge International School в Москві.

Діти захоплюються хокеєм, молодший навіть грає за ЦСКА, тому Маша часто проводить вільний час на спортивних заходах. На хокейному матчі ЦСКА — "Авангард" журналісти засікли Машу разом з баскетболістом. Пара ніжно обіймала один одного і постійно трималася разом.

Тим не менш офіційно розривати відносини з 48-річним музикантом Маша поки що не збирається. Більш того, подружжя досі намагаються підтримувати образ сімейної ідилії в соціальних мережах і в пресі. 24 березня у Маші був день народження, і в соціальних мережах співак написав зворушливе привітання:

"Любов моя! Рівно половину свого життя ти присвятила мені і нашій родині, і я безмежно вдячний тобі!", - написав співак.

Нагадаємо, в 2017 році помер відомий російський співак, соліст групи "Иванушки International" Олег Яковлєв.

Як повідомляв раніше Знай.ua, жінка, з якою жив соліст гурту "Іванушки International" Олег Яковлєв, показала свідоцтво про шлюб.

Також Знай.ua писав про те, що відомий російський співак, лідер гурту "Іванушки International" Андрій Григор'єв-Аполлонов відверто зізнався, що протягом півроку був в запої після того, як помер екс-учасник групи Олег Яковлєв, а після загинула рідна сестра.