Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі афішу, і похвалилася, що стане запрошеною зіркою на концерті колумбійського співака Малума.

Артистка розповіла, що концерт відбудеться цього літа в київському Палаці спорту. Каменських показала афішу цього заходу, на якій по центру розміщено фото Малума, а у верхньому правому кутку фото Насті, на цьому концерті вона виступатиме як запрошений гість, тобто на розігріві. Зазначимо, що Хуан Луїс Лондоні Аріас, більш відомий за сценічним псевдонімом Малума – колумбійський співак і композитор. Він став відомим завдяки пісням "El Perdedor", "Felices los 4", "Sin Contrato", "Cuatro Babys" і "Borro Cassette". Пісня "El Perdedor" має більше одного мільярда переглядів на YouTube.

У підписі до фотографії Настя Каменських написала: "Є плани на 8 липня? Правильно, ми разом з вами йдемо на концерт просто неймовірного латиноамериканського виконавця @maluma. Дуже щаслива, що мене запросили бути guest star на його концерті! Запрошую всіх вас: ми запалимо разом публіку і зробимо цей літній день по-справжньому гарячим! 8 липня, Палац спорту, побачимося там. Шукайте квитки за посиланням у stories. #peligroso #NK #maluma".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Насті Каменських. Фани в захваті від успіхів Насті в завоюванні слухачів по всьому світу, і бажають і далі розвиватися в цьому напрямку. "Круто! Шикарний хлопець! Удачі", "Мабуть, бажання заспівати з ним дуетом незабаром стане реальністю", "Яка прекрасна новина!", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.