Солістка SEREBRO опублікувала відео в своєму Stories в Instagram і повідомила, що Перебуває в одній з московських клінік 22-річна артистка подякувала всім, хто за неї переживає. Солістка оновленого складу групи SEREBRO розповіла, що з нею сталося.

Ірина Титова потрапила в лікарню відразу після виступу 14 квітня. Колектив дав концерт в рамках проекту "Партійна зона МУЗ-ТВ".

Дівчина раптом стало погано – захворювання виявилося важким і вимагає спостереження лікарів.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"У мене дуже серйозна ангіна і висока температура, тому зараз я відновлююся і хочу вам подякувати за вашу підтримку", – зазначила солістка SEREBRO.

15 квітня офіційні представники колективу розповіли про стан артистки, що їй стало краще, хвороба почала відступати. Однак артистка досі знаходиться під пильним наглядом лікарів.

"Вона відчувала себе погано весь день, але відмовилася скасовувати виступ, і ми вийшли на сцену. Після цього у неї різко піднялася температура до 39 градусів. Зараз у Іри стан стабілізувався, вона знаходиться під наглядом лікарів і проходить обстеження", – наводить коментар прес-служби Metro.

Нагадаємо, що Кравець розповіла про вихід з Кварталу 95: "Мені було нелегко". Материнство змінює все. У якийсь момент Олена відчула себе втомленою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лобода перетворилася на прекрасного чорного лебедя: "Богиня, без перебільшень". На фото українська співачка позує в неперевершеному чорному капелюшку і чорному пальто.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець в інтерв'ю розповіла подробиці про те, як в її житті виник важкий вибір. Про свою першу вагітність вона дізналася на самому початку роботи в студії "Квартал 95".