Продюсер відомої української співачки, "Суперблондинки" Олі Полякової Михайло Ясинський спростував інформацію про те, що артистка виступатиме на концерті перед дебатами кандидатів у президенти України на НСК "Олімпійський", які мають відбутися 19 квітня.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Оля Полякова
Оля Полякова

"Здивований цією новиною. У ці дні Оля перебуває на гастролях. В рамках туру шоу "Королева ночі" відбудеться в Льодовому палаці Сєверодонецька на 5 тис. глядачів, а також буде корпоратив в Запоріжжі. 19 квітня вона в дорозі. Оля щиро підтримує прагнення суспільства до чесних виборів і ні в одній агітаційної акції за кандидатів у президенти не бере участь", – підкреслив Ясинський.

Варто нагадати, що в штабі шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського відкрили завісу таємниці над тим, як будуть проходити дебати на НСК Олімпійський 19 квітня.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Організаційними моментами поділився спікер передвиборного штабу Володимира Олександровича Дмитро Разумков в ефірі ток-шоу "Пульс" на телеканалі 112 Україна.

"Що стосується трибуни, я думаю, що трибуна у Зеленського буде 19 числа", - сказав він.

Спікер поділився, що засідання робочих груп з боку обох кандидатів у президенти вже відбулися.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спікер штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков поділився важливою інформацією перед другим туром виборів. Спікер слуги народу розповів, як відбувається підготовка до дебатів на НСК "Олімпійський" і кого пустять подивитися на довгоочікувані переговори.

Нагадаємо, Гончаренко і Червоненко влаштували "дебати" на кулаках: скандальне відео.

Як повідомляв Знай.uа Зеленського "роздягли" на очах всієї України: таким слугу народу бачила тільки дружина.

Також Знай.uа писав, дебати Порошенка і Зеленського: кого і чому можуть не пустити на "Олімпійський".