Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість разом з Позитивом преставили кліп і україномовну пісню "Дим", яка відразу стала хітом. Так, артисти виступили в новинкою на популярному шоу "Голос країни", де вийшли на сцену в дуже відвертих вбранніях. Надя ж виставила трепетне спільне фото з Олексієм, примірявши лише довгий чорний піджак та панчохи з підв'язками.

"🕶🕶", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Люди в чорному відпочивають 😂", "найпрекрасніші😍", "Вау, які небезпечні💔😎", "
Завжди такі незвичайні,але запам'ятовуються образи 🔥😍", "Навіть у звичайному чоловічому піджаку Надя примудряється виглядати дуже елегантно, сексуально і привабливо 😻😻 Як так? 😻", "Які гарні😍 Льоша такий позує,а ти посміхаєшся))", "Надя шикарна❤️".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.