Скандальний російський актор Олексій Панін зізнався, що водить власну доньку на нудистські пляжі. При цьому, він не переживає, що дівчинка побачить його оголеним.

Про це Панін заявив в ефірі НСН.

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Олексій Панін виклав серію фото, на яких він позує з невідомою білявкою без одягу. Підписникам актора відомо, що публікація подібних фото — це звична справа для Паніна. Публіка давно не дивується екстравагантних вчинків скандаліста. Окрім особистих фото, він також розмістив на сторінці зображення оголених Джона Леннона і Йоко Оно.

"Я не боюся, що моя дочка побачить це. Вона, як і багато інших дітей, ходить з нами на нудистський пляж, як і більшість людей і дітей в усьому цивілізованому світі", - заявив скандально відомий Панін.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Олексій Панін додав що так живуть у всьому світі. Однак в Росії ситуація кардинально інша.

"Якщо в Росії люди живуть в шорах, то всьому світі люди живуть по-іншому. І в Фінляндії, і в Німеччині діти ходять з батьками голі в баню. В чому проблема? В Іспанії ти говориш в магазині Ола, вони всі посміхаються. А в нашій країні, на жаль, ти бачиш людей з незадоволеними пиками. І незрозуміло чому. Моя дочка нормальний, освічена людина. Їй тато не вставляє в голову якісь помилкові постулати, якусь х .... Якби ви відстежували мій Instagram раніше, ви б помітили, що таких фотографій було більше. Ми так живемо", - додав актор.

Олексій Панін
Олексій Панін

Раніше Панін відзначав, що у 18 років став нудистом і купається тільки на нудистських пляжах. Від першої цивільної дружини Юлії Юдінцевої Панін має доньку Анну, про яку і йшла мову в програмі.

Далее: https://uznayvse.ru/znamenitosti/biografiya-aleksey-panin.html

Нагадаємо, Панін розповів, як разом з Гітлером окупував Європу і зізнався в ненависті до Росії.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Панін розповів про страшне горе.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що Панін показав квиток в один кінець.