Відомий російський співак, кумир мільйонів дівчат-підлітків 90-х Діма Білан часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Співак не втомлюється підігрівати інтерес фоловерів до свого життя і в цей раз показав нове сценічне фото. На знімку, який з'явився в записі співака, він постав на огляд публіки під час виступу з тростиною в руці.

Як видно на фото, Діма Білан вийшов на сцену в усьому чорному – на ньому вузькі брюки, сорочка і якась дивна довга накидка. При цьому артист відображений в незвичайній позі – він під час співу вигнувся назад, тримаючи в одній руці мікрофон, а в другій тростину. Як відомо, співак нещодавно пережив операцію на нозі і з того часу ходить з паличкою. І навіть виходить з неї не сцену, як видно на фото.

У підписі до фотографії Діма Білан розповів, що тростина вже стала частиною його образу. "Тепер і такий образ освоєний, одноногого пірата. А взагалі #Вільнюс вилікували ви мене, тепер я паличку беру майже тільки для образу, майже! #білан #димабилан", - написав Діма Білан. Шанувальники артиста не залишили без уваги таку публікацію свого кумира. Співака засипають компліментами і побажаннями якнайшвидшого одужання в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Це був по-справжньому вибуховий вечір!", "Нехай цей день буде наповнений тільки радістю та безліччю приємних моментів! Обіймаю і дуже люблю!", "Діма! Наш дорогоцінний! Доброго, ласкавого Вам ранку!", "Ваша тростинка вже як образ склався! Ну і ви вчора дали жару, ми всі під враженням. Браво вам і всій команді, було щось грандіозне", "Діма, бережіть себе, удачі Вам", "Здорово, що тростина потрібна майже тільки для образу, але все ж не квапся, Дім! А скоро вже і стрибати почнеш, ще трошки почекати!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Діма Білан переманив "наречених" Єгора Кріда і добре з ними відірвався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Діма Білан записав відео, в якому розповів всю правду про ДТП.