Олена-Крістіна Лебідь – телеведуча, відома глядачеві по передачі "Аферисти в сітях" на українському каналі "Новий канал" і на російському телеканалі "П'ятниця!". Раніше – шеф-редактор телепрограми "Аферисти", співведуча шоу "ФБР" (Фантастичне бюро розіграшів), керівник і актриса проекту "Дорослі діти". Як і будь-яка публічна людина, Олена-Крістіна Лебідь активний користувач соцмереж, хоча їй і по роботі це необхідно.

А з недавніх пір телеведуча почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком. Так, на сторінці Крістіни Instagram час від часу з'являються фотографії з коханим-політиком, на яких парочка виглядає справді щасливою. Так і цього разу телеведуча опублікувала кумедне фото зі своїм коханим. Як виявилося, телезірка вивела в люди Павла Розенка – вони разом відвідали церемонію премії "Золота Жар-Птиця".

Як видно на фото, Крістіна прийшла на світський захід у довгому чорно-блакитному платті трендового "зебрового" принта. Поверх цієї сукенки Олена-Крістіна накинула червоний плащ середньої довжини, який вона залишила розкритим. Її волосся красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж. Її коханий прийшов на захід у класичному чорному костюмі з темною смугастою краваткою. Також в публікації телезірки можна побачити більше десятка фотографій з фанатами, яких вона зустріла на церемонії.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У підписі до фотографії Крістіна написала: "І трохи про зірок вчора на Премії "Золота Жар-птиця-2019". Звичайно, їх було дууууж багато. Але в мій прямий ефір потрапили особливі – ВИ прекрасні! Дякуємо кожному за теплі слова, обнімашки і побажання. І так – на одному з фото чарівна Дівчина чекає двійню – дівчат. Можливо, одна з них буде Крістіна". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної телеведучої. Фолловери почали активно обговорювати і образ Крістіни, і її вихід.

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив у лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.uа" писав, що покалічену наречену міністра Розенко взяли під охорону.