Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав кумедне фото, на якому позує в стильному прикиді. Як виявилося, артист відвідав премію "Золота Жар-Птиця", де отримав премію за пісню, проспівану разом з Олегом Винником.

На фотографії, яка з'явилися в записі Потапа, він постав на огляд публіки у вузьких синіх джинсах і чорній сорочці, поверх якої він накинув кумедний чорний піджак з золисто-синім квітчастим візерунком. На ногах у нього чорно-білі кеди, а на голові, як не дивно немає кепки, з якою Потап не розлучається майже ніколи. При цьому прихильники відзначили, що репер сильно схуд і навіть помолодшав на тлі скидання ваги. У руках він тримає статуетку премії, яку отримав за хіт "Найкращий день".

"All I Do is Win WinWin, no matter what! Дякую Золота Жар-Птиця за нагороду "народний хіт", яку ми отримали разом з Олегом Винником @olegg.vynnyk за саундтрек до Фільму "Скажене Весілля" з піснею "Найкращий День", я дуже вдячний всім хто за нас голосував, каналу М2 @m2ukraine @m1ukraine @tavriagamescompany, нашим компаніям: @mozgientertainment та особисто @gorovaya_irina Миколаю Баграєву, та тим хто працював над піснею @vadimlisa та @roman_katruk, це вийшов справжній весільний хіт!!! Продюсерам Фільму "Скажене Весілля" @gorbunovyuriy @irynakostyuk.mavkamovie та компанії Прототип продакшн, Film.Ua і звичайно я запрошую всіх у кінотеатри 25 грудня на фільм "Скажене Весілля 2" це буде неймовірно весело!!!!! #потап #олегвинник #найкращийдень #золотажарптиця #премія #м2 #м1 таврійські ігри #mozgi #скаженевесілля #скаженевесілля2", - підписав фото Потап.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.