Відома американська модель Кайлі Дженнер є однією з наймолодших мільярдерок світу. Дівчина прославилася участю у телевізійному реаліті-шоу сімейства Кардашьян, також вона займається бізнесом і має косметичний бренд. Кайлі, як і її знамениті сестри, має численну армію прихильників в Instagram, яких частенько радує новими постами.

В цей раз Дженнер вирішила поділитися з фанатами фото, на яких позує в спокусливих образах. Схоже, в цих нарядах Кайлі фотографується для якогось глянцю як мінімум, оскільки видно, що це студійні знімки і професійні. На першій фотографії Кайлі позує в позі "берізка" у відвертому вбранні, що підкреслює її соковиті форми. Для фотосесії крихітка Дженнер одягла чорні колготки в крупну сітку і чорне боді з рукавами. Свій образ дівчина доповнила яскравими золотистими човниками на шпильці. Її волосся покладене на підлогу, на якій Кайлі лежить, а на її обличчі щільний шар макіяжу.

На другій фотографії модель з'явилася в більш ніжному, навіть повітряному образі. На ній матове рожеве боді, атласна об'ємна накидка на руках теж рожевого кольору і туфельки в тон. Кайлі стоїть на одній нозі, а другу кокетливо підняла і зігнула в коліні. Її волосся укладене в красиву зачіску, а на обличчі яскравий макіяж. В підписи до фотографій Кайлі Дженнер позначила сторінку @s_moda.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом фотографії сподобалися, модель засипають компліментами і побажаннями, а деякі запитують, куди Кайлі фотографувалася в такому відвертому вбранні. "Красуня", "Кайлі, ти неймовірна", "Королева", "Круто", "Вона прекрасна", "Ви дуже красива", "Ти гаряча, ти мені дуже подобаєшся", - пишуть в коментарях до фото захоплені шанувальники малятка Дженнер.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.