52-річний відомий французький актор Венсан Кассель та його 21-річна дружина Тіна Кунакі стали батьками. Актор опублікував в Instagram пост, в якому розкрив стать і ім’я дитини.

“Амазоні народилася”, – написав він, додавши фото річки Амазонки.

Щасливі батьки приймають привітання з народженням дочки. Шанувальники пари також придумують різні скорочені імена для дівчинки. Лідирує Зозо.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначимо, що більша частина тропічних лісів Амазонки знаходиться в Бразилії, де у Касселя і Кунаки є свій будинок. Актор переїхав в Ріо-де-Жанейро після розлучення з Монікою Беллуччі.

Для Тіни ця дитина стала першою, а ось Венсан став батьком втретє. Разом з колишньою дружиною Монікою Беллуччі актор виховує 14-річну Деву і 8-річну Леоні.

Про роман відомого актора Венсана Касселя і молодої моделі Тіни Кунаки стало відомо влітку 2015-го року. Тоді пара відпочивала разом на Ібіці, не приховуючи почуттів, і потрапила в об'єктиви папараці. А 24 серпня 2018 року Венсан і Тіна офіційно стали чоловіком і дружиною.

Нагадаємо, розкішна актриса та топ-модель італійського походження Моніка Беллуччі завела новий роман з молодим художником. Про відносини 54-річної Моніки і 36-річного Ніколаса Лефера вже давно гуде весь світ, але раніше зловити їх у кадр вдавалося тільки папараці, а тепер закохані разом вийшли в світ. Вони ніжно трималися за руки і не соромлячись демонстрували свої почуття на публіку.

54-річна кінозірка, яка намагається не поширюватися на тему особистого життя, відвідала показ Chanel, напередодні відбувся в рамках паризького Тижня моди.

Напомним, Венсан Кассель та його молода дружина добре відірвалися після весілля.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що молоденька дружина Венсана Касселя відразу після весілля знялася в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Венсан Кассель розповів, як познайомився з 21-річною дружиною.