Екс солістка групи Віа Гра, білявка Віра Брежнєва, яка щасливо живе в шлюбі з Костянтином Меладзе, неспроста вважається секс-символом всього колишнього СНД. Зірці 37, вона веде ЗСЖ і тісно дружить з фітнесом. В результаті її тіло виглядає краще, ніж у багатьох 18-річних. Не так давно в Instagram Віра виклала фотографію результатів роботи над своєю фігурою. Відомий український тренер фітнес Аніта Луценко не пройшла повз і залишила коментар.

Так, у своєму Instagram Віра опублікувала чорно-білий знімок, на якому позує в боді і високих чоботях. Образ співачки доповнили колготи і ремінь на талії. "Ти розумієш, тут така справа…" – багатозначно підписала публікацію Брежнєва.

Серед численних компліментів в коментарях виявилася і ведуча Аніта Луценко, яка з захопленням відреагувала на фотографію знаменитості. "Ідеальна!", – коротко написала Луценка в Instagram.

"Ідеальна", "Дивлячись на фото починаєш наспівувати: ти розумієш тут таке ТІЛО", "Сценка називається – "вентилятор – підкаблучник", "У мене смартфон аж нагрівся від фотографії, ви прекрасні", "Красива, тіло похлеще ніж у топ-моделей", "Нескінченні ноги", "Щасливий вентилятор", "Ох вже ці ніжки", "Красиво і естетично", "Приголомшлива", "Класна річ! А тіло взагалі шалене", "Це не дівчина, а ангел з прекрасними очима і душею!", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Напомним, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.