Українська співачка Яна Соломко стала популярною після участі в проекті "Холостяк". Після його закінчення вона почала активно будувати кар'єру та певний період стала солісткою дівочої групи Real O. Однак після одруження та народження дочки Кіри, вона перестала виступати. Проте, судячи з усього, зараз знову відчула в собі сили та знайшла натхнення, щоб повернутися на сцену.

Про це співачка повідомила на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Спасибі велике за ваші слова, за вашу підтримку! Я буду співати, обіцяю. Хтось із вас вперше дізнався що я співаю. Тепер головне не розчарувати вас. Сподіваюся, вам сподобаються наші нові роботи", - йдеться у дописі Яни Соломко.

Прихильники співачки підтримали таку ідею. "У вас неймовірний талант, його просто гріх ховати і не нести людям", "Яночка, успіхів вам. Дуже чекаю ваших робіт", "Яночка, ти просто чудо. У тебе пречудовий голос. Успіхів тобі у всьому", - написали вони в коментарях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

По сторінці Соломко в Instagram можна зробити висновок, що вона сумує за своїми виступами. Так, нещодавно співачка виклала архівне відео з репетиції "Голос країни" в Туреччині. У проекті вона брала участь у 2018 році. Яна Соломко показала себе як різнопланова артистка, яка з однаковою легкістю виконує й українську народну пісню "Вербова дощечка", і запальний хіт Донни Саммер "Bad Girls".

"Східна музика залишила в моїй творчості свій виразний слід! ❤️ Знайшла відео на репетиції шоу "Голос країни. Туреччина" Як вам? 🙈 Продовжуємо експериментувати зі сходом?", - підписала архівне відео Соломко.

Нагадаємо, головний герой сьомого сезону романтичного шоу "Холостяк" Дмитро Черкасов, який таємно одружився у вересні 2018 року, вперше став батьком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Яна Соломко розповіла про душевну рану і важкий життєвий період: щастя знайти своїх.

Також портал "Знай.uа" писав, що донька учасниці шоу "Холостяк" влаштувала розбірки в Єгипті: така маленька, а нічого не боїться.