Віра Брежнєва активно веде сторінку в соціальній мережі, куди регулярно постить свіжі знімки та відео виступів, повсякденного життя і зйомок. Нещодавно співачка ощасливила фанатів новою прем'єрою – хітом з оригінальною назвою "Я не свята", який за короткий час набрав величезну кількість переглядів.

Брежнєва щаслива від того, що новинка знайшла теплий відгук у аудиторії, а також поділилася в Instagram зі своїми підписчиками яскравим фото з незвичайним прикрасою на обличчі.

Віра Брежнєва

Як стало відомо, автором слів і музики композиції став чоловік знаменитості, продюсер Костянтин Меладзе. На заголовному чорно-білому фото синглу Брежнєва зображена з новою зачіскою – локонами кучерями, які виглядають дуже привабливо. Під своїм постом співачка опублікувала коментар: "Ось, вирішила зізнатися всім!".

Крім того, Брежнєва подякувала своїх шанувальників за те, що вони тепло зустріли новинку, а також опублікувала оригінальний портретний кадр. На ньому співачка позує з мінімумом макіяжу і тримає руками у обличчя сітку-вуаль, прикрашену дрібними стразами. Її волосся зібране ззаду, губи ледь покриті помадою природного кольору з легким блиском, а плечі і ключиці відкриті. Під ним артистка написала: "Спасибі вам за відгуки, підтримку і теплі слова! Я дуже рада, що нова пісня "Я не свята" припала вам до душі. Ну, і, нарешті, тепер ви все про мене знаєте".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярна українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилась з фоловерами в Instagram незвичайним відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в даний час 37-річна Віра Брежнєва виховує двох дочок: 9-річну Сару і 18-річну Соню, причому Соня вже схожа на зіркову маму, як дві краплі води. Так, артистка щиро розповіла, що готується стати бабусею.

Також "Знай.uа" писав, що не так давно Брежнєва разом з популярною моделлю і найкращою подругою Оленою Перміновою позували для глянцю, примірявши дуже схожі відверті образи.