Популярна українська виконавиця Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, з'явилася на премії "Золота Жар-Птиця" у вельми спокусливому вбранні.

Відповідні знімки Каменських опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Популярна співачка обрала для церемонію прозору чорну сукню, на верх якої вона одягла шкіряний жакет.

Настя показала три нові чорно-білі фотографії, на одній з яких на ній надіті чорні окуляри.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Яскравий вечір на премії "Золота Жар-Птиця". Так приємно, що в нашій країні цінують і відзначають музику Made in Ukraine". написала Каменських під фото

Нагадаємо, відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість разом з латиноамериканським виконавцем De La Ghetto випустили кліп на хіт "Peligrоso". Так, артистка не перестає викладати гарячі кадри у відвертих образах з відеороботи, а на цей раз Настя показала струнку фігуру в коротенькому блискучому платті з глибоким декольте.

Настя Каменських
Настя Каменських

Ми писали, що відома українська співачка Настя Каменських постійно знаходиться в центрі уваги. Однак, шанувальників не так цікавить творчість артистки, як її роман з відомим продюсером Потапом. Користувачі мережі впевнені, що знаменитий дует давно перебуває у шлюбі, але приховує це від публіки.