Відома супермодель Сінді Кроуфорд, яка заснувала свій бренд антивікової косметики Meaningful Beauty, не упускає шансу продемонструвати, як вона працює.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, 53-річна модель періодично викладає у соцмережі селфі без макіяжу, де доволі добре видно доглянуту шкіру без натяку на зморшки.

Зовсім нещодавно вона виклала чергове фото у білому піджаку з легким макіяжем у коричневій кольоровій гамі.

Сінді Кроуфорд

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Крім того у руках вона тримає ніжно-бузковий ірис, який підкреслює квітучий вигляд моделі і її свіжість. При цьому користувачі відзначають, що кадри зроблені у рамках рекламної кампанії її марки, які вони підписала "Весняні квіти для Meaningful Beauty".

У свою чергу шанувальники засипали супермодель численними захопленими коментарями.

"Вічна краса", "Мрія", "Цей знімок - просто любов. Весна в повітрі", "Виглядаєш приголомшливо, як завжди", "Краса! Ікона стилю назавжди", "Чудова жінка!", "Ти моя ікона краси", "Найкраща назавжди", "Люблю осмислену красу. Користуюся ними близько 10 років. Дивовижні продукти", "Чудове дитя квітів і відмінна жінка", "Ти виглядаєш, як дівчисько", "Я припускаю, ви чули, що ви красива. Але після цього знімка ... ви дійсно чудові", "Ви дуже, дуже, дуже красива", "Сінді, ти єдина в своєму роді".

Нагадаємо, Даша Астаф’єва поділилася новими пікантними світлинами з фотосесії. Зокрема, відома українська співачка та модель Даша Астаф’єва вразила шанувальників відвертим кадром, де позувала з незвичайною для себе зачіскою - афро-кучериками.

Як повідомляв "Знай.ua", популярний український ресторатор та телеведучий Микола Тищенко влаштував неймовірне свято для своєї коханої дружини Алли Барановської.

Також "Знай.ua" писав, що всесвітньо відома модель Емілі Ратаковськи після сімейного обіду 27-річна зірка інстаграму вирішила піднести татові і мамі сюрприз - показавши їм білборд з рекламною кампанією спортивних напоїв з власною участю в Західному Голлівуді.

Розслідування по Майдану можуть тривати 15 років, якщо влада не зміниться - Горбатюк