В Україні святкують Вербну неділю, яка є одним з 12 найважливіших свят. Популярні українські артисти і телеведучі не могли оминути його увагою і привітали своїх підписчиків. Примітно, що деякі з них об'єднали дві події, опублікувавши знімок з вербою на виборчих дільницях.

Як відомо, сьогодні проходить другий тур президентських виборів і всі повнолітні громадяни протягом ще декількох годин можуть віддати свій голос. У той же час віруючі відсвяткували Вербну неділю і, за традицією, відвідали богослужіння.

Привітати підписчиків з релігійним святом вирішили і представники українського шоу-бізнесу:

Ольга Сумська

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"На свято такий сюрприз: мої орхідеї розквітли в повній красі! З Вербною неділею вас, друзі! Любові і радості кожній родині! Єдності і миру!" – прокоментувала свій пост телеведуча Ольга Сумська.

Ольга Фреймут

"Вербна неділя – тільки українці так свято несуть традиції. Зі святом вас!"

Лілія Ребрик

"Зі святом, українці!" – написала телеведуча Лілія Ребрик.

Юрій Горбунов і Катерина Осадча

"З Вербною неділею вас! Божої всім благодаті та світу! Віднині за тиждень – Великдень!" – привітав прихильників телеведучий Юрій Горбунов.

Світлана Тарабарова

"За руку тримає мене. Не описати ці почуття словами. Я чітко розумію, заради чого треба плідно працювати нам усім, всією країною. Заради нашого майбутнього! Щоб нашим дітям жилося краще. Вітаємо всіх з Вербною неділею", – написала співачка Світлана Тарабарова і виклала фото з ручкою свого сина Івана.

Віктор Гевко

"Не я б'ю, верба б'є! Всіх з Вербною неділею", – привітав актор VIP-Тернопіль Віктор Гевко.

Сергій та Сніжана Бабині

Григорій Решетник

"Зі святом Вербної неділі! Україна переможе!" – написав телеведучий Григорій Решетник.

Ірина Федишин

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на Київщині поліцейські навідались в гості до чоловіка, який отримав на виборчій дільниці бюлетень, але не проголосував, а забрав його з собою.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відомий синоптик Леонід Горбань розповів українцям, чого чекати від погоди на Великдень і травневі свята.

Також "Знай.uа" писав, що в неділю, 21 квітня, католики відзначають найважливіше свято - Великдень. Ми розповіли історію його виникнення, традиції і звичаї.