Співачка Злата Огнєвич викликала бурю суперечливих емоцій у шанувальників та гостей церемонії музичної премії "Золота Жар-птиця-2019", куди прийшла в ультракороткому платті золотистого кольору. Сукня підкреслила всі переваги артистки - стрункі ноги, осину талію і пишне декольте.

Всі знають, що Злата - захоплена спортсменка. Чи не в кожному інтерв'ю голосиста красуня ділиться в своїми захопленнями і розповідає про види спорту, якими займається. На церемонії нагородження музичної премії “Золота Жар-птиця-2019” у неї була можливість похвалитися результатом плідних занять, а саме – стрункими ніжками і відмінною спортивною формою.

Злата Огневич у відмінній фізичній формі

Блискуче міні-сукня вдало підійшло для премії під промовистою назвою “Золота Жар-птиця”. Так, позуючи перед камерою в короткій сукні українська зірка виставила одну ніжку вперед, демонструючи пружні м'язи. Варто відзначити, що на церемонії нагородження Злата Огневич стала справжнім тріумфатором. Вона отримала відразу дві нагороди в номінаціях “Співачка року” і “Денс хіт”.

"Цікаво почути поради, що послухати з сучасної музики, з класиків і т. д.", "Ви просто неймовірна. Обожнюю Вас", "Красиво жити треба заслужити, а ви заслуговуєте загальної уваги і моя особиста повага. Дивуюся, що ви така обвораживающая натура", "Не зовсім зрозуміло, що мається на увазі. Але я б хотів почути/побачити графік концертного туру, в якому фігурувала б Одеса", "Чарівно виглядаєш!", "Злата, ти прекрасна", "Дуже цікаво, про вашу участь у шоу «Танці з зірками». Чому так сталося, що ви так рано покинули проект?", - пишуть фоловерів в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Напомним, Злата Огневич запалила в самому популярному шоу України.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що розпалена Огневич порушила все місто своєю пікантною позою.

Також портал "Знай.иа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.