В Україні відбулися вибори президента. За даними національного екзит-полу Володимир Зеленський набрав 73,2% голосів виборців, ЦВК вже обробила 90% протоколів, тому можна стверджувати що Зеленський — майбутній президент країни. Раніше він очолював студію "Квартал 95", яка припинить існування у звичному форматі.

Таку думку у своєму блозі висловив журналіст Антон Павлушко.

Він зазначає, якщо Зеленський переможе на виборах, то йому треба буде теж здати свої проекти в якийсь сліпий траст. Усі жарти студії створювали під одного головного актора — Володимира Зеленського. Однак після його перемоги на виборах президента, кожен наступний крок відбиватиметься на роботі гумористів. Тут уже буде не дуже смішно. Рейтинги будуть падати, кожним жартом їм будуть дорікати.

Квартал 95
Квартал 95

За словами журналіста, якби Зеленський програв вибори, то він би також не зміг би повернутися на сцену. Саме тому, можливо, одна з причин, чому на ці вибори не пішов Святослав Вакарчук була доля його групи "Океан Ельзи", яка практично завершила своє існування з першим серйозним виходом Вакарчука у велику політику. Тому у нас і далі існує "Океан Ельзи", але вже не існує "95-го кварталу".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Студія "Квартал 95"
Студія "Квартал 95"

Однак варто зазначити, що студія "Квартал 95" вже написала концерт без участі Володимира Зеленського. Про це повідомив представник студії і штабу Зеленського Артем Гагарін. За його словами написаний концерт без фронтмена Володимира Зеленського відбудеться 5 травня. Більше того Гагарін розповів, як "кварталівці" будуть жартувати над Володимиром Зеленським.

"Уже написаний концерт і зйомки 5 травня без Зеленського. Життя триває. Якщо 95 квартал зупиниться, то хто буде жартувати над Зеленським? Але мені здається, що він зробить все, щоби не дати нам жодного приводу для таких жартів", – сказав Гагарін.

Нагадаємо, Полякова, Кравець та інші знаменитості привітали Зеленського з перемогою: починається нова ера.

Як повідомляв "Знай.ua", за лічені години після голосування у другому турі виборів президента України стало відомо про те, що МВС перевірить на наявність порушень той факт, що Володимир Зеленський нібито показав пресі, за кого поставив "галочку" у бюлетені.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський заговорив про нове призначення Порошенка.