У день грандіозного суперфіналу "Голосу країни-9" стало відомо не тільки ім'я переможця проекту, а й особистість того, хто стане новим тренером "Голос. Діти-5". Нею виявилася популярна співачка Джамала.

Українська артистка і молода мама Джамала перебувала у глядацькому залі і повідомила фанатам радісну новину про те, що займе місце третього тренера проекту "Голос. Діти-5" на телеканалі "1+1".

"Незважаючи на зовнішню схожість "Голосу країни" та "Голос. Діти", я сприймаю їх як абсолютно різні проекти. Наприклад, «Голос. Діти» не важливі багато професійні аспекти, які дуже впливають на вибір в дорослому. Для діток ми будемо більшою мірою вчителями і наставниками, ми будемо передавати їм наші знання і вміння, щоб до фіналу шоу вони постали перед публікою дорослішими й міцними, як вокалісти. Дуже багатьом заважає хвилювання, і тренерам теж передається цей стан. Тому ми хочемо надати їм максимальну підтримку", - поділилася Джамала.

При цьому в суперфіналі конкурсу "Голос країни" виступали не тільки учасники, але і тренери проекту, а також інші відомі артисти – Оля Полякова, Бумбокс і HARDKISS.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Так, крім Джамали в тренерський склад "Голос. Діти-5" увійшли солісти групи "Час і скло" Надя Дорофєєва та Позитив, а також кумир дітей Дзідзьо.

Раніше повідомлялося, що в неділю, 21 квітня, крім виборів відбувся також фінал проекту "Голос країни". У суперфіналі змагалися чотири тренера і чотири виконавці: Вікторія Олійник, Андрій Хайят, Карина Арсентьєва і Оксана Муха. В результаті голосування перемогу здобула підопічна Дана Балана Оксана Муха.

Останньою піснею, виконаною Оксаною Мухою стала композиція "Де ти тепер", Квітки Цісик.

Нагадаємо, фінал "Голос країни" розчарував фанатів.

Як повідомляв Знай. ua, схудлий Потап прийшов на премію "Золота Жар-Птиця" в стильному образі.

Знай. ua писав, що Кароль шокувала несмаком в тигровому вбранні.