Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу дивне фото в ще більш дивному образі. На фотографіях, які з'явилися в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в гримерці путінського телеканалу, де знімали шоу "Голос Діти". Так, поки в Україні проходили вибори, Світлана Лобода розважала російську публіку. Як видно на фотографії, співачка прийшла на зйомки в оригінальному червоно-біло-чорному костюмі з білою блузкою, декорованою мереживом. Волосся співачки розпущене в красивій укладанні, а на її обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Світлана Лобода запитала: "А за кого будете голосувати ви у фіналі @voice1tv?". Така публікація не залишилася без уваги фанатів Лободи. Фоловери почали активно обговорювати фотографію Світлани, а також відповідати на її питання з приводу голосування.

"За Вашу команду! Всі ваші троє діточок – гідні перемоги, вони всі з чудовим голосом, індивідуальність та харизму!", "За Роберта! Унікальний талант!", "Тільки за Роберта, унікальний дитина. Світлана, бажаю перемоги цьому талановитому хлопчику з вашої команди, він її заслуговує!", "За Роберта! Дуже подобаються його виступи", "За Роберта буду голосувати!", "Всі дітки прекрасні і дуже талановиті, але не більше, все-таки, мені подобається малятко Ніно", "Яка ж Ви карколомна", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.