Настя Івлєєва – справжня зірка нинішнього російського медіа-простору. Анастасії за короткий час вдалося засвітитися на кількох каналах, стати ведучою одного з найбільш рейтингових шоу на ТБ, і навіть провести премію «МУЗ-ТВ» в парі із Собчак. А дістатися до таких висот дівчина з простої сім'ї змогла завдяки своїм публікаціям в Інстаграмі. Дотепна і «народна» Настя – перш за все, один з найпопулярніших у світі блогерів. У чому секрет її успіху?

Настя Івлєєва: влог
Настя Івлєєва: влог

Зріст, вага, параметри фігури

Справжнє ім'я: Анастасія Івлєєва. Скільки Насті років? Вона народилася 8-го березня 1991-го року, отже – наразі 28 років. За знаком Зодіаку вона – Риби. Це видає в ній тонку вразливу особистість, схильну до романтизму, але не позбавлену прагматизму.

Дівчина не проминає нагоди похвалитися своєю фігурою і стверджує, що має практично ідеальні параметрами а-ля Мерилін Монро: 97/67/98. Однак, на численних непрофесійних і випадкових фото можна помітити, що не така вже вона і струнка, і навіть дещо схильна до повноти. Також Настя повідомляє, що її зріст дорівнює 174-м сантиметрам, а вага – 65-и кілограмам.

Настя Івлєєва: еротика
Настя Івлєєва: еротика

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сім'я

У багатьох джерелах вказується, що Настя народилася в Санкт-Петербурзі. Однак насправді вона з'явилася на світ в передмісті північної столиці Російської федерації. А саме – в селі Разметелево, Колтушське поселення, Всеволзкий район, Ленінградська область.

В якій сім'ї народилася блогерша? У відкритих джерелах інформації немає. В інтерв'ю вона тільки розповідає, що у них з мамою завжди були прекрасні дружні стосунки. Настя зазначає, що мама ніколи нічого їй не диктувала і не забороняла: дівчинка завжди могла вільно чинити, як вона того захоче. Наприклад, для юної Івлєєвої не було проблемою зробити татуювання.

Відомо, що у дівчини є молодший брат Анатолій, який народився в 2000-у році. І незважаючи на досить велику різницю у віці (9 років), вони теж дуже дружні. Зараз він служить в армії в Калузі, і Настя з матір'ю були у нього на присязі – про це блогер повідомила в своєму Інстаграмі.

У дитинстві майбутньої зірки не було нічого видатного. Вона ходила в звичайну середню школу з поглибленим вивченням англійської та нормально вчилася. Правда, батьки з самого раннього віку робили акцент на спортивному вихованні. Так що вже, будучи маленькою дівчинкою, Івлєєва відвідувала різні спортсекцій для загального розвитку. У тінейджерські роки батьки дали доньці свободу в організації свого часу. І тоді вона стала посилено займатися фізкультурою, вже, за власним бажанням, мріючи про струнку фігуру і дуже тонкої талії. Так що ще до того, як стати зіркою Інстаграму, Івлєєва стала, як зараз говорять, фітоняшкою. Уже після закінчення школи вона навіть трохи підробляла фітнес-моделлю.

Зараз, отримуючи роботу на телебаченні і всілякі нагороди на російських преміях, Настя розповідає, що батьки не те що сильно дивувались тому, а спочатку були просто в шоці. Тому що її влоги здавались їм якоюсь нісенітницею. Рідня весь час думала, що Івлєєва просто байдикує.

Настя Івлєєва з братом (праворуч)
Настя Івлєєва з братом (праворуч)

Біографія

Отримавши атестат зрілості, Настя вступила в Петербурзький університет, щоб вивчитися на фахівця зі зв'язків з громадськістю. Тоді ще дівчина жила в батьківському домі в Колтушах. В інтерв'ю вона розповідала, що потрібно було витрачати багато часу тільки на те, щоб дістатися до університету. При цьому їй ще й доводилося самостійно якось заробляти собі на життя. Так, Анастасія закінчила курси майстра по манікюру і почала працювати в місцевому салоні. Це теж не приносило хорошого заробітку. Вона зізнавалася, що в цей час жила просто впроголодь. Так що на другому курсі вирішила ризикнути: Івлєєва зняла квартиру в Пітері і влаштувалася працювати хостес в престижному нічному клубі. Це дало їй можливість завести знайомства із заможними чоловіками і навіть «заробити» перший мільйон. В інтерв'ю Дудю вона розповіла, що познайомившись у клубі з солідним підприємцем, запропонувала йому свій бізнес-план – він погодився стати інвестором і дав їй мільйон рублів. Настя чесно зізналася, що ця інвестиція ні в який бізнес не пішла. Вона вклала його в себе, кинула університет і в пошуках кращого життя вирушила до Москви.

У 2015-у році Івлєєва переїжджає до російської столиці. Тут вона теж влаштувалася працювати хостес в один з ресторанів. Ця робота приносила непоганий дохід, але перспектив розвитку, зрозуміло, Настя в такому занятті не бачила. Тому зібравши деякі заощадження, вона вклала їх в навчання в ТВ-школі в «Останкіно», щоб освоїти навички роботи телеведучої. Але робота мрії так просто на Настю з неба не падала. І з посади хостес вона перейшла не на посаду «телеведуча», а на посаду менеджера автосалону. Тут у неї був жорсткий офісний графік з 9-ї до 18-ї, який Настя оцінює зараз не інакше як «смерть». Правда, і на цій незавидній роботі вона затрималася ненадовго. Завдяки щасливому випадку, вже в перший час навчання в «Останкіно» її мікроблог в Інстаграмі почав набирати популярності.

Івлєєва зареєструвалася в популярній соцмережі ще в 2013-у році. Тоді вона почала публікувати там матеріали про свої заняття спортом (в якому вона, до речі сказати, процвітала з дитинства), розраховуючи зайняти «нішу фітоняшки». Однак, набирати підписників і лайки їй особливо не вдавалося. А ось на «Останкіно» жартома сфотографувалася з паперовим манекеном Урганта – і відразу посипалося безліч лайків і коментарів, а значить і популярність піднялася. У 2015-у році друзі порадили Івлєєвій зайнятися розкручуванням свого блогу, тому що зараз інтернет-популярність допомагає отримати роботу на ТБ. Допомагати в записі хорошого контенту для блогу Івлєєвій став її тодішній хлопець – Арсеній Бородін, соліст групи «Челсі».

Настя Івлєєва: в житті
Настя Івлєєва: в житті

І вперше Анастасія знову-таки жартома вирішила зняти короткий ролик, який назвала «Про вінішко». Вона просто сиділа в барі, і пила з великого келиха вино відразу з двох трубочок. Здавалося б, ідея до жаху проста, але багатьом це здалося близьким і дотепним. Так що лайки, перепости і нові передплатники! І тут Івлєєва зрозуміла, що знайшла свій стиль і золоту жилу. Вона почала придумувати вайни і знімати один за іншим, розігруючи на камеру примітивні сюжети на злобу дня про жіночі проблеми, п'янки і вечірки, підключаючи своїх друзів (тепер уже теж популярних блогерів) – Іду Галич, Ельдара Джарахова, Маргариту Дірдж. Так Настя і стала однією з найпопулярніших Інстаграм-дів Росії. Вона швидко вийшла на рейтинг в мільйони підписників.

Настя Івлєєва: реклама
Настя Івлєєва: реклама

Кар'єра

Таку Інстаграм-популярність просто не можуть ігнорувати рекламодавці. Так що пропозиції з реклами теж посипалися на вчорашню невідому Попелюшку, яка перебивалася третьосортною роботою. А це вже дуже пристойний заробіток. Незабаром Івлєєву запрошують знятися і в телевізійному ролику для реклами компанії «Білайн». Далі в декількох рекламах від модних косметичних брендів. І пішло-поїхало.

Уже в 2016-у році Івлєєва підноситься на такий рівень популярності, що її визнають чи не секс-символом покоління і запрошують на фотосесію в авторитетний чоловічий журнал «MAXIM». Тут вона постала в відвертих образах в нижній білизні на кількох розворотах, і навіть обкладинка була присвячена їй. Тут видавці обіграли з Настею стиль ретро, використовуючи образ пінап-girl, під який дуже добре підходять досить пишні форми Івлєєвої.

В цьому ж році Івлєєва знімається в музичному кліпі свого бойфренда Арсенія Бородіна на пісню «Родная».

А далі і запрошення на ТБ не змусило себе довго чекати. В цьому році Настя стає ведучою програми «Можна все» на каналі «Ю». Там вона стала одним із наставників в цьому реаліті. Концепція його полягала в розкрутці е 10-и блогерів. Початківців-блогерів заселили в один будинок – під прицілом камер і під керівництвом вже визнаних лідерів думок вони стали «розкручувати» свій контент.

Настя Івлєєва: пін-ап
Настя Івлєєва: пін-ап

На початку 2017-го Настя знімається в кліпі «Хочешь, я к тебе приеду» групи «HammAli&Navai». А трохи пізніше ще в одному музичному відео «Если ты со мной». Ця пісня стала освідченням в любові вже наступного її знаменитого бойфренда – красеня Олега Майамі.

А вже навесні 2017-го року Анастасія вийшла і на «великі екрани». Тепер вона – нова ведуча знаменитого і одного з найбільш рейтингових шоу на російському і українському телебаченні «Орел і решка. Перезавантаження», яке зараз виходить на ТБ-каналах «Пятница!» (Росія) і «Інтер» (Україна). Її співведучим в новій версії програми став Антон Птушкін – український шоумен і ді-джей. У рамках цього проекту ведучі їздять по всьому світу, розповідаючи глядачам про свої тревел-пригоди.

Тепер Настю запрошують на різні розважальні програми на російському ТБ і в якості гості. В кінці 2017-го року вона, наприклад, побувала на шоу «Де логіка?» на популярному телеканалі ТНТ разом із Джиганом.

Уже в 2017-у році на Івлєєву посипалися і всеросійські нагороди. Спочатку вона отримала премію «Жінка року» від журналу «Glamour». А пізніше «NeForum Awards» нагородив її званням «Найяскравіший Вайнер Instagram». Також блогер отримала 9-е місце в рейтингу «100 найсексуальніших жінок Росії» від журналу «MAXIM».

Настя Івлєєва: вайни
Настя Івлєєва: вайни

Ще до кінця цього року Анастасію разом з її вайн-партнеркою Ідою Галич запрошують вести 5-у церемонію премії «Music Box». Трохи пізніше вона стала ведучою премії від «Нового радіо».

На початку 2018-го року Івлєєва знову знімається в кількох кліпах. Спочатку це був музичний відеоролик її подруги Іди Галич під назвою «Дима». А потім і зйомки у визнаних музичних зірок РФ: кліп Діми Білана «Пьяна любовь» і кліп Олени Темнікової «Не модные». Також Івлєєва стала обличчям обкладинки нового синглу свого наступного хлопця Елджея – «360°».

І ось в травні 2018-го Анастасія, можна сказати, добирається до вершини кар'єри телеведучої в Росії. Вона стала ведучою церемонії премії «МУЗ-ТВ» разом із Максимом Галкіним, Ксенією Собчак і Дмитром Нагієвим. До речі, на цьому шоу дівчина замінила саму Леру Кудрявцеву через її вагітность.

Тепер уже Івлєєву запрошують і на топові шоу на федеральних каналах Росії. Так в 2018-у вона побувала на шоу «Вечірній Ургант». Це справжня подія для російських зірок і закріплення статусу знаменитості першої величини. Тут Настя з іронією і розповіла, що справжню популярність їй приніс саме Іван Ургант, сам того не знаючи. До того ж кумедно, що її нова зачіска – довга штучна коса – стала мало не одним з окремих персонажів програми. Тому що успішний телеведучий Ургант приділив їй чимало ефірного часу.

Настя Івлєєва: МУЗ-ТВ
Настя Івлєєва: МУЗ-ТВ

Влітку на простори Ютуб виходить гучне інтерв'ю Івлєєвої в шоу «вДудь». Найзнаменитіший інтерв'юер Росії Юрій Дудь рідко запрошує в своє шоу жінок – практично ніколи. До Івлєєвої він спілкувався тільки із Собчак і тільки тому, що вона стала кандидатом в президенти. Тому його інтерв'ю з Івлєєвою – справжнє визнання для дівчини як рейтингової і впливової фігури нашого часу. Власне інтерв'ю вийшло досить скандальним через граничні відвертості Насті і сексуальних темах – і породило безліч обговорень і мемів в мережі. Настя не збентежилася, а зіграла і на цьому. Також в ефірі цієї програми вона розповіла про свої статки. Гонорар – одна з найулюбленіших тем Дудя. Зараз дівчина має більш, ніж пристойні зароюбітки. Тільки один рекламний пост в її блозі коштує близько мільйона рублів.

Незабаром після інтерв'ю Івлєєва випустила власний кліп «15 сантиметрів», який вона змонтувала з найяскравіших моментів «вДудь». Текст пісні побудований на міркуваннях Івлєєвої про розмір «чоловічої гідності». Всього-то склейка кадрів і цитат, але в мережі цей твір моментально став хітом.

Також в 2018-у році Настя почала знімати власне Ютуб-шоу під назвою «AGENTSHOW». Воно має великі рейтинги, хоча і проходить в зазвичай форматі ток-шоу, куди знаменитості запрошуються в гості. Нічого особливого, все це ми бачили по телевізору ще в 90-і, але кожен випуск стає буквально знову-таки хітом. Одного разу темою для новин в пресі став навіть неоновий костюм, в якому Настя вела один з перших випусків шоу. Журналісти і підписники жваво обговорювали його вартість і приналежність до бренду.

Ще в 2018-у році Анастасія встигла засвітитись і в кіно. Вона зіграла епізодичну роль в романтичній комедії «Бабушка лёгкого поведения 2. Престарелые мстители».

Настя Івлєєва і Собчак
Настя Івлєєва і Собчак

До кінця цього року гучних премій в колекції Івлєєвої також додалося. По-перше, «Леді Mail.Ru» назвали її найкращим Вайнером року. А ось журнал «MAXIM» вже дав їй 3-е місце в рейтингу найсексуальніших жінок Росії.

На початку 2019-го року на телеканалі «П'ятниця» почали транслювати нове гумористичне шоу за участю Івлєєвої – «Туристична поліція». Тут вона виступає в ролі комічної хуліганки-поліцейської. Також Настя повідомляє, що в нинішньому році «П'ятниця» покаже всі випуски її «AGENTSHOW».

Нині на основний блог Івлєєвої зі смішними вайнами в Інстаграмі підписано більше 11-и мільйонів чоловік. Через початок телевізійної кар'єри влог дівчини став трохи страждати. Якщо раніше вона публікувала смішні відео мало не щодня, то тепер вайни з'являються на її сторінці раз на два тижні. Також у неї є інша сторінка в цій мережі, де вона публікує фото з особистого життя і ділиться своїми новинами. На неї підписано 3 мільйони чоловік. Власний Ютуб-канал Івлєєвої поки не такий популярний – на ньому всього лише трохи більше 2-х мільйонів підписників. Однак рейтинг і цього ресурсу Івлєєвої зростає з кожним днем.

Настя Івлєєва і Антон Птушкін
Настя Івлєєва і Антон Птушкін

Особисте життя

Перший знаменитий бойфренд з'явився у Насті ще до того, як вона сама стала зіркою. У 2011-у році, ще в Пітері під час роботи в нічному клубі, Івлєєва познайомилася з Арсенієм Бородіним. Він тоді був солістом групи «Челси». Однак кажуть, що романтичні стосунки у пари почалися вже після того, як Настя переїхала в Москву в 2015-у. До того між ними була лише дружба. А ось в Москві їх любов розвивалась динамічно. Вони займалися творчістю і навіть деякий час жили разом. Найчастіше Арсеній ставав героєм кумедних роликів Насті для Інстаграму, а також спочатку виступав у ролі «оператора» для зйомок влогу Івлєєвої. Настя ж знялася у відвертому кліпі хлопця, який наробив багато шуму.

Пізніше, в 2017-у році, блогер стала зустрічатися з іншим співаком – Олегом Маямі. Правда, про подробиці їх роману мало відомо. Крім того, що одного разу Настя знялася в його кліпі, який став освідченням у коханні їй від хлопця. Саме з цього і почався їх роман. Олег відверто коментував свою пісню, кажучи, що не хоче приховувати почуття до Насті. Він зізнавався, що знайшов в ній свою любов, свою другу половинку і своє відображення. Також відомо, що вони розлучилися через сильну зайнятість Насті і розбіжності їх графіків.

Коли почалися зйомки «Орла і решки», багато говорили, що Настя зустрічається зі своїм співведучим, Антоном Птушкіним. Однак уже влітку того ж року стало відомо, що Анастасія зустрічається з репером Елджеем. Його справжнє ім'я – Олексій Узенюк. Пара стосунки не приховує – обидва активно викладають особисті інтимні фото разом в своїх мікроблогах. У тому ж сандальному інтерв'ю Юрію Дудю Настя зізналася, що саме в стосунках з Елджеем вона має найкращий секс у своєму житті. Також Настя зазначила, що репер не обмежує її в плані кар'єри і розвитку, і вважає таку підтримку головною умовою любовних стосунків.

А зовсім недавно шанувальники запідозрили Анастасію Івлєєву в романі з іншим скандальним співаком – Егором Крідом. Їх стали часто бачити разом на публіці. А зовсім недавно в пресу потрапили фото Елджея в обіймах з невідомою дівчиною під час його концертного туру. Подейкують, що Настя мститься реперу за такі інтрижки, заводячи стосунки на публіку з Крідом. У той же час багато хто вважає, що її кохання з Елджеем – це продуманий піар для обох. А ось з Єгором вона зустрічається щиро.

Настя Івлєєва і Елджей
Настя Івлєєва і Елджей

Цікаві факти/чутки

  • Незважаючи на те, що Настя зустрічається з реперами або поп-співаками, вона зізнається, що найбільше любить рок. А її улюблені виконавці – Борис Гребєнщиков, «Король і шут», «Наутилус Помпилиус».
  • Татуювання – окрема тема для обговорення Насті Івлєєвої. У неї кілька помітних тату: на стегні великий портрет невідомої дівчини з мейком а-ля «цукровий череп», а також по татуюванню на кожній руці. Крім того, прямо на зйомках програми «Орел і решка» в Бангкоку дівчина зробила собі ще одне тату – магічне САК- Янт. За тайськими віруваннями, це зображення приносить щастя своєму власникові. Кажуть, що саме такі татуювання колись зробили собі Анджеліна Джолі і Бред Пітт .
  • У знаменитому мікроблозі Анастасія публікує не тільки смішні відео, але і відверті оголені фото провокаційного характеру. Це теж вагомий фактор його популярності. Багато шанувальників співають дифірамби фігурі Івлєєвої. А хейтери підозрюють про ненатуральність її зовнішності. Подейкують, що Івлєєва зробила кілька пластичних операцій. А саме збільшила груди, губи, відкоригувала ніс і зуби . Настя, як і більшість селебретіс, можливість хірургічного втручання в свою красу заперечує і, каже, що все їй дане від природи. Однак вона зазначає, що постійно стежить за собою і регулярно виділяє час і гроші на походи в спортзал, до стоматолога і косметолога. Проте, Настя, на відміну, від більшості Інстаграм-дів не боїться показатися своїми підписникам без повного макіяжу або не в презентабельному одязі. Тут можна знайти безліч її фото і відео в невиграшних ракурсах, позах і образах. Може, в цьому секрет її популярності?
  • У більшості своїх вайнах Івлєєва знімається разом зі своєю подругою Ідою Галич. Дівчина на її тлі, м'яко кажучи, виглядає не дуже. Таку дружбу з захватом обговорюють хейтери і журналісти. Вони допускають, що Настя тримає Іду біля себе як горезвісну «страшну подружку», яка добре відтіняє її сексуальність і красу.
  • У 2019-у році Насті Івлєєвій закрили в'їзд в Україну на 3 роки. Причиною тому стали її поїздки до Криму в 2017-у, який у всьому світі вважається тимчасово окупованою українською територією.

Фотографії

Настя Івлєєва та Іда Галич
Настя Івлєєва та Іда Галич

Настя Івлєєва та Арсеній Бородін
Настя Івлєєва та Арсеній Бородін

Настя Івлєєва: бекстейдж
Настя Івлєєва: бекстейдж

Настя Івлєєва: AGENTSHOW
Настя Івлєєва: AGENTSHOW

Єгор Крід: Настя Івлеєва
Єгор Крід: Настя Івлеєва

Відео

Новини

Нещодавно ми розповідали про те, як Настя засвітилася в обіймах Єгора Кріда нібито в помсту Елджею за інтрижки на гастролях.

Також читай про секрети ідеальних сідниць Анастасії Івлєєвої.

Посилання

Головна сторінка Насті в Інстаграмі, де вона веде свій основний влог: https://www.instagram.com/_agentgirl_/

Персональний акаунт Івлєєвої в Інстаграмі, де вона публікує фото зі свого повсякденного життя: https://www.instagram.com/nastyaivleeva/

Також у Насті є власний Ютуб-канал, в якому вона публікує свої авторські програми: https://www.youtube.com/channel/UCtGJ_XI0ZGwEmKZaj3VQITw?ucbcb=1