Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася коротеньким відео, відпочиваючи в заміському комплексі з басейном. Так, артистка засвітила струнку фігуру в купальнику й обличчя без макіяжу, однак наприкінці все-таки вирішила продемонструвати шанувальникам ще й голий зад.

"так, Так - це басейн з чистою артезіанською водою без хлорування. 🤤Басейн виглядає, як озеро в оточенні соснового лісу. Чистий кайф!!! 🐬🐬🐬", - поділилася емоціями Бузова. Фолловери взялися коментувати: "Ось жопою обов'язково в кінці треба було потрясти😂ось без цього, було б дуже миле відео...", "А жопу по любому треба було показати", "Міміка у олі награна гидка.вже сама собою не може бути.як напевно це важко", "Жопу не показала-день прожитий дарма 😂", "мізки ...6 річної дитини...".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.