Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ніжне фото з Парижа, відправившись на відпочинок разом з Потапом. Так, артистка вирішила не забувати і про заняття спортом, пробігшись біля Ейфелевої вежі в облягаючих лосинах і кофтинці.

"@khomytskyi_official з Парижа з любов'ю", - передала привіт особистому фітнес-тренеру Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Яка розумниця 😻🔥💪🏼", "😻Шикарна", "наша Спортсменка😍😍😍❤️❤️❤️❤️😘😘🔥🔥🔥🔥😍😍", "Настя красуня🙈💖", "Яка ж ви молодець!", "Хороша)) 🔥💦💦💦💦", "Все дуже гармонійно 👍🏼 💃🏻👌🏼", "Відмінне місце для пробіжки 😍", "Худенька така стала👍🔥".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що і Потап пробігся з Настею, а фанати відзначили, як сильно схуд продюсер: "Колись у Парижі я тиждень готувався до київського полумарафону , мала бути дистанція 10км і я щоранку її біг протягом тижня, в різні боки ,цього незвичайного міста,так я його і впізнав і полюбив,приємно повернутися на вулиці спортивних перемог!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.