Примадонна російської і радянської естради Алла Пугачова показала архівне фото, на якому її зовсім не впізнати, і миттєво привернула до нього увагу численних шанувальників. На чорно-білому фото, де молода артистка в темних окулярах млосно тримає курильний мундштук, її зовсім не впізнати.

"Невже це Ви, Алла Борисівна?" - дивуються шанувальники в коментарях до посту, який з'явився на фан-странце артистки.

Алла Пугачова в молодості

Втім, народ чимало здивувало і те, що риси обличчя у юної Пугачової зовсім інші, ніж зараз. Це дало привід злостивцям згадати про те, що Примадонна все-таки неодноразово вдавалася до послуг пластичної хірургії. Але в більшості випадків шанувальники відзначили - Примадонна завжди унікальна і неповторна, а її фірмовий, дещо пихатий стиль складно переплутати з чиїм-небудь ще.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, відомий екстрасенс розповів про долю Алли Борисівни.

Як повідомляв портал Знай.ua, Примадонна занурилася в траур, ніхто не втішить.

Знай.uа писав про те, що модний критик накинувся з образами на Пугачову, вказавши на несмак співачки.

Наш портал також повідомляв, що російську співачку Аллу Пугачову, яка виховує п'ятирічних двійнят Лізу і Гаррі, як тільки не називають. Вона і Примадонна російської естради та жінка, яка співає, а тепер ще й "прабабуся".

Саме з легкої руки відомого радіоведучого Сєви Новгородцева артистка отримала новий статус, - пишуть російські ЗМІ.