Відома українська телеведуча Катя Осадча зізналася, як голосувала на виборах з чоловіком Юрієм Горбуновим. Про це пише Clutch.

Як відомо, 21 квітня відбулися вибори президента України. Наразі вже відомо, що новим гарантом стабільності стане колишній шоумен Володимир Зеленський, який зміг набрати 73,2% голосів виборців.

Українські зірки також не залишилися осторонь і зробили свій вибір. Так, телеведуча Катя Осадча в ефірі ранкового шоу Сніданок з 1+1 розповіла, що їй довелося голосувати окремо від чоловіка.

Осадча відмовилася зізнаватися, за кого віддала свій голос, однак, заявила, що їхні думки з чоловіком Юрієм Горбуновим повністю співпали і вони прогословали за одного кандидата.

"За кого віддала свій голос, я не можу говорити. Єдина скажу: моє рішення ґрунтується на багатьох чинниках, а головне – якого саме майбутнього я бажаю Україні і всім нам", - заявила Катя.

Раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому постала у стильному образі, у якому прийшла, мабуть, на світський захід.
На знімку, який з'явився у профілі зіркової телеведучої, вона постала на огляд публіки у неймовірно красивій чорній сукні до підлоги. Це вбрання злегка поблискує на світлі і декорований пір'ям і мереживом, при цьому він підкреслює силует фігури і лінію декольте. На шиї у Каті незвичайне намисто-комір, а на голові акуратна зачіска з чорним обідком, на її обличчі вечірній макіяж.

Нагадаємо, Катя Осадча опублікувала нове фото у незвичайному образі, такою ви її ще не бачили.

Раніше Знай.uа повідомляв, Катя Осадча показала архівне фото, яким висловила своє ставлення до політиків.

Також Знай.uа писав, Катя Осадча висловила свої співчуття трагедії в Парижі і згадала дитинство.