Аїда Уразбахтіна стала справжньою зіркою шостого сезону шоу "Холостяк" і, хоча їй не вдалося завоювати серце Єгора Кріда, вона змогла запам'ятатися глядачам. На даний час Аїда успішно займається бізнесом, оскільки, за словами дівчини, вона з юнацтва звикла до самостійності, оскільки рано стала матір'ю і залишилася без підтримки коханого чоловіка.

Про колишнього чоловіка Уразбахтіна розповідає неохоче, так як батько її дитини часто проявляв агресію, і бив Аїду навіть під час вагітності. Модель побоювалася за здоров'я майбутньої дитини, однак продовжувала терпіти побої з причини сильної любові.

Аїда Уразбахтіна

Дівчина розповіла: "Коли я завагітніла, він взагалі злетів з котушок. Він бив мене, коли я була на восьмому місяці. А коли я народила, він сказав: "Я так сподівався, що у тебе що-небудь трапиться. Яка ти міцна".

Рішення кинути чоловіка Аїда прийняла після того, як він вдарив її на очах сина, після чого чоловік ще довгий час їх переслідував. Дівчина розповіла: "Він стільки всього зробив мені і моїй родині. Ще довго нас у спокої не залишав, доводив мене до істерик. Це тривало рівно до тих пір, поки я не дала здачі. Просто вийшла до нього з битою і вдарила. Тоді він відстав. Він зрозумів, що мені вже все одно, що у мене нове життя".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Протягом багатьох років колишній чоловік не допомагав Аїді фінансово, не бажав бачитися з сином, але все змінилося після того, як дівчина побувала на шоу "Холостяк". Вона зазначила: "Зараз він спілкується з дитиною. Зрідка навіть бачиться. Я не перешкоджаю цьому. Вірю, що людина, який зробила стільки гидот для мене, може бути хорошим батьком".

Аїда Уразбахтіна

З приводу відносин з чоловіками Аїда заявила: "Я ні одному чоловікові більше не дозволю піднімати на мене руку. Я пройшла через справжнє пекло, і тепер можу постояти за себе. Зараз моє серце вільне. Звичайно, за мною доглядають чоловіки, але чогось серйозного ні".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що після сьомого ефіру проект "Холостяк" покинула темношкіра красуня Елізабет, яка приїхала шукати щастя в Україну з сонячної і модної Італії.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в минулому ефірі саме романтичне українське шоу "Холостяк" залишили стюардеса Вікторія і яскрава блондинка Юля.

Також "Знай.uа" писав, що учасник проекту "Холостяк" пояснив, чому важливо бути корисним людям і порадив все в житті робити щиро.