Вже найближчим часом відбудуться зйомки "Вечірнього Кварталу", проте й досі залишається цілковитою таємницею, хто ж замінить Володимира Зеленського.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що перший виступ без засновника та художнього керівника студії "Квартал 95" відбудеться вже через тиждень в Туреччинні.

Проте після перемоги на президентських виборах Зеленський повинен цілковито присвятити весь свій час президентським функціям. Тому він змушений залишити проекти, де багато років був режисером-постановником, ведучим і актором.

Зеленський та Кошовий
Зеленський та Кошовий

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Хто ж покликаний замінити нинішнього президента?

Так, новим ведучим гумористичного проекту "Ліга Сміху" повинен стати один з лідерів Кварталу Євген Кошовий, але оскільки одночасно тренувати і вести програму Євген не зможе, тому місце тренера в його команді займе інший суддя. Хто саме, вирішать самі хлопці - до четвертого етапу п'ятого сезону з двох команд Кошового дійшла збірна Кременчука.

Проте набагато більше українців цікавить, хто ж стане новими акторами найпопулярнішого гумористичного шоу України - "Вечірній Квартал". За наявною інформацією новими акторами повинні стати учасники команди "Дніпро" - Ігор Ласточкин і Юрій Ткач.

Ласточкін мріяв стати нафтовим магнатом
Ласточкін мріяв стати нафтовим магнатом

Крім того у нових записах програми візьме участь актор Improv Live Show Володимир Шумко. Також відомо, що на постійній основі до акторів "Кварталу" увійшов Володимир Мартинець (капітан команди "Стадіон Діброва", кращий актор "Ліги сміху" за підсумками 4 сезони).

Варто також додали, що Володимир Зеленський займався всією постановкою номерів Кварталу. Надалі його обов'язки перейдуть до акторів Олександра Пікалова та Євгена Кошового.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", на російському телебаченні зганьбилися з фотографією дружини Володимира Зеленського Олени. Замість фотографії Олени Зеленської в ефірі передачі "Час покаже" на російському Першому каналі показали фотографію киянки Людмили Капустяної.

Також "Знай.ua" писав, що Гриценко вщент розкритикував ініціативу "Самопомочі".

Зеленський став Президентом всієї України. Володимир Фесенко