Продюсер і донька знаменитого співака Миколи Мозгового Олена Мозгова піддалас я шквалу критики за свою політичну позицію. Вона не говорила прямо, що підтримує Зеленського, проте заявила, що вона не за Порошенка. В результаті, Мозгова отримала в особисті повідомлення та на стіні безліч образливих повідомлень, на які поскаржилася окремим постом.

«Я відписуються від вас», «я думала ви мудріша» це найтолерантніше з того що я прочитала сьгодні)) і все тому, що я не...

Geplaatst door Olena Mozgova op Maandag 22 april 2019

“Я відписуются від вас”, “я думала ви розумніші” це найтолерантніше з того що я прочитала сьогодні)) і все тому, що я не за Порошенка )) жесть.. і відписуйтесь, вірніше я вас сама відписала. Для мене важливо бути з людьми на одній хвилі, бути однодумцями. Хто там ще не відписався, то зробіть це самі) тому що я відразу в бан відправляю, без дискусій. Жодного дня не була за Зеленського, але поважаю вибір більшості України. У мене все. Поки ! Доброго дня всім”.

Нагадаємо, в неділю, 21 квітня в Украине пройшов другий тур президентських виборів в якому зустрілися чинний президент Петро Порошенко і популярний актор Володимир Зеленський. З самого ранку на виборчі дільниці почали ходити виборці, багато з них фотографувалися і викладали в мережу знімки з закликом до всіх йти на вибори. Українські селебріті не виняток, вони, як і всі громадяни, що теж ходять на дільниці і голосують. Також зірки не відмовляють собі в радості запостити "виборчі" фото в соцмережі. Ми подивилися Instagram наших знаменитостей і зібрали добірку таких "виборчих" фото.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Так, одним з перших фото з виборчої дільниці опублікував телеведучий і артист Сергій Притула. Він прийшов на дільницю не один, а зі своїми колегами "Варьятами". Раніше Притула повідомив фанатам, що змінив місце голосування на Закарпатті, так як в день виборів він там на гастролях.

Також ми писали, що народний депутат Сергій Лещенко поділився першими даними екзит-полу щодо другого туру виборів президента України. Відповідна запис з'явився в Telegram.

Він зробив запис у вигляді опитування про фруктах і ягодах: хто голосує за кавун, а хто за яблуко.

Раніше стало відомо, що кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський отдал свій голос на одній з дільниць столиці України. Він зізнався, що не спав всю ніч і почуває себе, як і вся його команда, дещо знервовано.

Нагадаємо, невістка Порошенко несподівано підтримала дружину Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, в справі слуги народу спливли всім знайомі прізвища.

Знай. ua писав, що категорично заборонено робити на дільницях.