Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість презентувала ліричну україномовну пісню і кліп "Обіцяю", яку, за її словами, присвятила коханому чоловіку. Так, артистка виставила коротенький уривок з неймовірної і ніжної відеороботи, порівнявши себе з легендарними творами мистецтва.

"Кліп на пісню «Обіцяю» –– це не просто відео, це справжній арт-проект! 🎨
У ньому відтворені і таємнича Мона Ліза, і загадкова дівчина з перлинною сережкою, богиня Венера та інші красуні, створені великими митцями. За кожною ховається загадкова історія кохання❤️
Ця пісня є дуже особливою для мене. Вона є відображенням моїх почуттів, тому і кліп вийшов винятковим! 🥰
Кожна картина –– втілення любові та особливих емоцій, які з нею пов’язані. Я прагну увіковічити свої почуття так само, як це робили великі митці, створюючи свої картини💖 Дякую кожному, хто працював над створенням цієї роботи", - поділилася емоціями Каменських.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "Кохана 💕це шедевр !🔥😘😘😘", "Вау! Яка краса😍😍💖💖💖💖💖", "Ти велика молодець!!!", "Дуже красивий😍😍😍", "Шановна Настя, ви так чудово співаєте українською мовою", "😻❤️КрасунЯ".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.