Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила дуже забавне селфі з виконавцем Дімою Біланом, правда, картонним. Так, артистка позувала у світло-сірому піджаку та білій футболці, доповнивши образ бежевими сонцезахисними окулярами, а ще поцікавилася у шанувальників, з ким же вони роблять спільні фото.

"А з ким у вас є селфі? 🤪 @bilanofficial"- пожартувала Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "А Білан то кажуть не справжній 😂", "О,а це ідея!!! Тепер у мене будуть селфі з усіма знаменитостями😀", "У мене таке ж селфі з Джонні Деппом", "Це муляж", "Як завжди красуня, мій кумир 👍🤗", "Головне, що Діма не проти😂😂😂", "👍👍👍👍👍👍 Дмитро бліденький щось) так і ніздрі роздути у нього не виходить належним чином)❤️".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.