Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився свіжими кадрами з відпустки біля моря, демонструючи не тільки блакитну воду, але і голий торс. Так, артист залишився у самих лише плавках і чомусь виставив фото з незвичного ракурсу. Варто відзначити, що Віталія не раз порівнювали з не менш скандальною російською балериною Анастасією Волочковою, яка теж любить хвалитися оголеним тілом відразу по приїзду на відпочинок.

"Що перше кидається в очі при вигляді цієї фотографії?🙄👀🙈", - поцікавився Козловський. Фанатки ж не змогли втримати себе в руках: "Капець🤓....Соромно сказати,що кидається)))", "Дідусеві труселя", "Як правило в очі кидається те, що у центрі фотографії 😉😉😁", "Елегантні труселя🤣🤣", "Єдине, що є з одягу🤣🤣🤣🤣", "Абсолютно зайві труси!..)))) вибачте))))", "Відфотошопленій прес 😂", "Прекрасна фізична форма, душа радіє", "Зніміть негайно негарну ганчірку!)".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно, але більше він цим займатися не хоче.

Також знаменитість наближався до зухвалих вчинків в стилі Анастасії Волочкової, позуючи абсолютно голим, а тепер вирішив тягати за собою в літак букети троянд, як і балерина.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім. Щоб хоч якось похвалитися фігурою, він зробив з сорочки короткий топ.