Переможниця конкурсу Євробачення-2018 Нетта Барзілай (Netta) влаштує грандіозний концерт у Києві.

Netta є учасницею фестивалю Atlas Weekend 2019, кажуть організатори.

Netta

Нетта Барзілай зайнялася вокалом ще в дитинстві. Вона закінчила школу, де вчилася музиці, а після цього поступила в музичне училище Рімон.

Нетта Барзілай змінила безліч професій, серед яких: солістка флоту ЦАХАЛ, резидент музичного клубу Bar Giora, інструктор в таборі для музикантів.

В 2016 році співачка почала свою музичну кар'єру. Гастролювала по всьому Ізраїлю.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Варто нагадати, що Епатажна співачка Марув, яку обрали для участі в Євробаченні-2019, але вона відмовилася представляти Україну, стала жертвою зухвалого пограбування. Її вдруге обікрали в аеропорту МАУ, і цього разу темпераментна Марув вже не змогла стримати своїх емоцій і не вибухнути нецензурної тирадою.

Летіла зірка бізнес-класом з Києва до Дубай, і її валізи пошкодили і витягли з них багато особистих речей.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

"Шановні МАУ, ви оху*ли? Другий раз я лечу вашої авіакомпанією, і в мене другий раз розкривають валізу і крадуть звідти речі. Мало того, ще й зламали обидві валізи, з якими я летіла. Скільки, бл*дь, можна?!", - обурилася MARUV на своїй сторінці в Instagram.

Ще ми писали, що Відкриття цьогорічного пісенного конкурсу "Євробачення -2019" може стати одним з найяскравіших. І увійде в історію, організатори конкурсу мають божевільні плани, і якщо їх реалізують, це буде фурор на весь світ.

Організатори конкурсу задумали, що делегації країн, що беруть участь у конкурсі, вийдуть на сцену, зійшовши з трапа літака. По центру сцени їх буде чекати лауреат "Євробачення -1998" Дана Інтернешнл. Артистка виконає дві пісні: спочатку "Тель-Авів", а потім знамениту "Дива".

Нагадаємо, Джамала відреагувала на результати виборів

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Джамала приміряла образ скандальної MARUV

Також "Знай.ua" писав про те, що Вєрка Сердючка їде на "Євробачення-2019"