Українська співачка Світлана Лобода, активно гастролююча по Росії, потрапила в незручну ситуацію.

В даний момент Лобода гастролює країнами Балтії, де попалася на вудку шахраїв. Про неприємності співачка розповіла в своєму Instagram.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Вона скаржиться, що безкоштовно провела два концерти – у Ризі та Талліні, тому що організатор «кинув» її на гроші.

"Ніхто і не здогадувався, що ці концерти я і моя команда відпрацювали абсолютно безкоштовно, тому що організатор, на момент нашого приїзду до Латвії, просто зник з грошима. Але ми прийняли рішення виступати на всіх майданчиках позначених в турі, тому що для мене найважливішим є співати для мого глядача. Але сьогодні, прилетівши в Вільнюс, ми виявили, що ми не можемо вийти на сцену, тому що сцени просто немає. Організатор не сплатив майданчик, ні світ, ні звук. У нас відсутній технічний райдер, без якого проведення концерту неможливо", - скаржиться співачка.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вона зізнається, що готова виступити навіть на вулиці, але місцева влада не дозволила їй це. З-за шахрайства, Лобода скасувала свій тур в Литві, Вільнюсі та Клайпеді.

Варто нагадати, що Не встигли ще вщухнути чутки про роман відомої української співачки Світлани Лободи з фронтменом групи "Rammstein" Тиллем Линдеманном, як вона запаморочила голову іншому артистові.

Користувачі мережі почали здогадуватися, що російського шоумена Олександра Ревву і Світлану Лободу пов'язують близькі стосунки. Правда, є одне "але": колишній резидент "Comedy Club" одружений.

Нещодавно Ревва брав участь у виклику від Лободи для фанатів "пулядура", який спровокований новою піснею Світлани "Куля дура". Шоумен намагався вимовити кілька рядків з пісні, але у нього нічого не вийшло. Кумедне відео Лобода опублікувала у своєму профілі в Instagram.

Нагадаємо, Лобода привітала Зеленського і нагадала про поцілунок

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Лобода переплюнула Кіркорова нарядом скелета

Також Знай.ua" писав про те, що Колишній чоловік знайшов заміну Лободі