Українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, стала жертвою шахрая і змушена працювати безкоштовно.

Лобода
Лобода

Подробиці інциденту повідомляє Telegram-канал Star News.

У повідомленні йдеться, що організатор туру співачки Прибалтикою забрав гроші, виручені від продажу квитків на концерти, і безслідно зник.

"Світлана Лобода зараз в турне по Прибалтиці; квитки на всі концерти розпродані, а виступати співачці доводиться абсолютно безкоштовно. Супер-зірку кинув організатор цього туру: розпродав квитки і зник у невідомому напрямку. Але Світлана, як порядний артист, незважаючи на всі труднощі, продовжує виступати для людей там, де це можливо, (так, на деяких заявлених у турі майданчиках навіть сцени немає) і вимагає справедливості... Ну тобто посадити сволоту-організатора, і повернути чесно зароблені", - пише джерело.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Нагадаємо, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Нещодавно знаменитість похвалилася серією яскравих знімків з шоу "Голос. Діти" російської версії, де є однією із зіркових тренерів. Так, артистка позувала в дуже незвичному білому костюмі Moschino з червоно-чорними штрихами, ніби промальованими маркером і напівпрозорій ніжній блузці, а також зізналася, що посилено готується до фіналу сезону.

Як повідомляв раніше Знай.ua, не встигли ще вщухнути чутки про роман відомої української співачки Світлани Лободи з фронтменом групи "Rammstein" Тіллем Ліндеманном, як вона запаморочила голову іншому артистові.

Світлана Лобода

Користувачі мережі почали здогадуватися, що російського шоумена Олександра Ревву і Світлану Лободу пов'язують близькі стосунки. Правда, є одне "але": колишній резидент "Comedy Club" одружений.

Також Знай.ua писав про те, що українська співачка Світлана Лобода, яка зараз активно гастролює по Росії, потрапила в незручну ситуацію.