Відому російську акторку Ірину Сенотову, знамениту злодюжку Тамару Астахову із серіалу "Кармеліта" госпіталізована в одну із столичних клінік з гострою пневмонією та асцитом.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що Ірина вже тривалий час хворіє, але двічі відмовлялася їхати до лікарні. Однак її стан рапотово погіршився, вибору не було. Прибулі медики забрали акторку в реанімацію.

За попередніми даними, у 50-річної актриси діагностоували пневмонію.

Ірина Сенотова

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Її дочка Марія Оамер на своїй сторінці в соцмережі Instagram повідомила, що актриса у вкрай важкому стані знаходиться в реанімації.

Варто нагадати, 23 квітня менеджер співачки МакЅим (Марина Абросимова) Маргарита Соколова повідомила, що артистка потрапила в ДТП. Інцидент стався по дорозі в аеропорт, коли виконавиця поспішала на рейс, щоб встигнути на зйомки кліпу "Абонент не доступний".

Дивіться: Ірина Сенотова - Неймовірні історії кохання

Нагадаємо, у Росії пройшли похорони знаменитої акторки Ірини Цивіної.Вона раптово померла у віці 55 років.

Церемонія поховання відбулася в Будинку кіно в Москві. Під час похорону акторки сильніше за всіх переживав її син - 24-річний Євген. Саме він виявив тіло матері в її квартирі, коли зрозумів, що щось трапилося. В один з моментів церемонії прощання з актрисою у нього стався нервовий зрив.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Мадриді у віці 91 року помер письменник Рафаель Санчес Ферлосіо. Про смерть письменника, який у 2004 році отримав престижну літературну премію імені Мігеля Сервантеса, повідомили газета El Pais і телеканал RTVE.

Також Знай.ua писав про те, що помер український актор Віктор Возіян. Він був ветераном Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша.