Відома "Холостячка", зірка популярного шоу Сніжана Самохіна знайшла сімейне щастя. Її обранцем став актор Павло Юдін. Про це сама співачка повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Самохіна знайома глядачам по п'ятого сезону шоу "Холостяк". Зараз їй 25 років, Юдіну - 29, і вони виглядають цілком щасливими.

На чорно-білому фото зірки досить банальним, традиційно-двозначним жестом демонструють обручки.

"Все, народ, в кіно не підемо", - іронічно підписала знімок Сніжана.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Публіка була неабияк здивована, коли 25-річна модель Сніжана Самохіна, ще недавно вона виглядає в п'ятому сезоні реаліті-шоу «Холостяк», де дівчата боролися за серце актора Іллі Глиннікова, оголосила, що у неї тепер є чоловік. Багато були впевнені, що ефектна дівчина має намір і далі експлуатувати образ вільної красуні, тим більше що її перший шлюб виявився невдалим – чоловік залишив Сніжану з сином Артемом, який нині частенько з'являється на сторінці мами в Instagram.

Нагадаємо, раніше "Холостячка" Діна покинула проект через непорозуміння з завидним холостяком Микитою Добриніним.

Раніше Знай.иа повідомляв, Микита Добринін заговорив мовою жестів і пояснив, чому це повинен знати кожен.

Знай.иа писав, справжнє обличчя Холостяка Добриніна несподівано показала екс-учасниця.

Нагадаємо, раніше Добринін вразив у саме серце учасницю "Холостяка".

Як повідомляв портал "Знай.uа", головний холостяк країни проговорився про фіналі проекту.

Також "Знай.uа" писав, що зірка Холостяка-9 розповів правду про "ідеальної дівчини".